Super sala weselna

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Właśnie dziś z przyczyn ode mnie nie zależnych musiałam zrezygnować z rewelacyjnego miejsca na wesele,z terminu 1 października 2005r.To miejsce to Kaszubska Strzecha w Goręczynie koło Kartuz.Miejsce przepiękne,jedzenie wspaniałe a cena również niezła.Istnieje możliwość wykupienia noclegów w tym samym budynku.Coś wspaniałego, może pomieścić do 90-ciu osób.Polecam.Ja mam więcej gości,więc niestety.Szczerze polecam.

Gospodarstwo Agroturystyczne
"Kaszubska Strzecha"
81-311 Goręczyno, ul. Kasztelańska 9
tel./ +48 (58) 684 14 69
fax./ +48 (58) 694 00 20
tel.kom/0504 940 776 / 0501 492 111
strzecha@kaszubskastrzecha.pl

Ps.miejsce znane jest również z udanych bankietów i imprez firmowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Super sala weselna

A jest tam gdzies blisko kościół?

bo miesjce faktycznie fajnie

Jest bardzo blisko,w centrum Goręczyna.W Kaszubskiej Strzesze istnieje możliwość załatwienia wozów drabiniastych dla gości.Wszystko znajdziesz na ich stronce:www.kaszubskastrzech.pl
Jeżeli jesteś zainteresowana,powołaj się na panią Kasię z terminu 1.10.2005

ok dzieki serdeczne

Nie powiem dobrego słowa o tej knajpie. Nie wiem co w niej takiego rewelacyjnego. Podstawowe jej wady to:
1. Osobna sala do tańczenia i osobna dla gości weselnych - przejście przez korytarz - zero kontaktu zespołu z weselnikami
2. Sala na posiłki jest strasznie niska - może ma 210 cm wysokości - strasznie przytłaczające wrażenie
3. Sala nadaje się na imprezę na max 60 osób

Jak chcecie się wybrać na obiad to polecam - jak chcecie zrobić ram imprezę - to totalna porażka.

osobna sala to tańczenia?

o nie ! na wesele tak nie może być

Zależy co kto lubi.Ja osobiście znam kilka małżeństw,które wyprawiały tam wesele i były bardzo zadowolone.Rozmawiałam też z zespołami,które tam grały i potwierdziły,że niewiele jest dobrych miejsc nadających się na wesele,a Kaszubska Strzecha jest godna polecenia.Rozumiem,że niektórzy mają ochotę bawić się w 5-metrowej sali hotelu Mariot i nie neguję tego ale o Kaszubskiej Strzesze nie mogę powiedzieć złego słowa.Gdyby nie zbyt duża liczba gości na 100 % wyprawiłabym wesele tam i nie gdzie indziej.Ale to indywidualna sprawa każdego.