Super salon - Mezzo

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jeżeli macie ochotę na wybranie naprawdę ciekawej i oryginalnej sukni ślubnej to gorąco polecam ten salon w Gdyni. Obsluga rewelacyjna:) Dwie bardzo konkretne kobietki, które w zależności od potrzeb przyszłej panny młodej potrafią szczerze doradzić. Suknie ciekawe, delikatne, eleganckie - po prostu jedyny salon (a byłam juz w kilku), gdzie jest niewiarygodna różnorodność i naprawde mila i rzeczowa obsługa.
Gorąco polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Super salon - Mezzo

jaki jest adres tego salonu?

Oto adres: Gynia, Władysława IV 53, tel. 661 80 41
Miłego przymierzania:)

A ja również będę go zachwalała. Panie są przemiłe, pozwalały nawet robić zdjęcia każdej sukience, z niczym nie było problemu. Potrafią doradzić i pomóc w wyborze. Obsługa po porstu rewelacyjna i sujkienki również piękne.

ha:) kiedys juz byla dyskusja na temat tego salonu - co klientka, to opinia:)
Wedlug mnie obsluga beznadziejna. (wiem, ze to mocne slowa), mną nie były kompletnie zainteresowane...

Slyszałam, ze kiedys była tam niemiła obsługa - to wina poprzedniej właścicielki (salon nazywał sie wtedy Camelia), aktualna włascicielka i jej koleżanka są rewelacyjne (pewnie dlatego również zmieniły nazwę).
I jest to jedyny salon jaki znalazłam, gdzie rzeczywiście można zrobić zdjęcia bez problemow, zaliczek na suknie itp. i w domu wybrać tą, w której rzeczywiście wyglada się najładniej i na żywo i na zdjęciach.

Ja jestem także bardzo zadowolona i nic nie mogę złego powiedzieć na temat obsługi. To właśnie tam kupiłam swoje cudo i już nie mogę doczekać się odbioru.

Popieram, jak najbardziej popieram. To jest ,jak na razie, 3 salon, w którym bylam i juz wiem, ze bede tam zagladac. Babeczka jak dla mnie byla bardzo mila! Warto zwrocic uwage na to, ze suknie sa naprawde oryginalne a i ceny w miare przystepne.

Coś mi tu śmierdzi kryptoreklamą , drogie panie z Mezzo. Niestety ja nie byłam zadowolona z obsługi nie mówiąc juz o kiepskim wyborze sukienek.

Oczywiście wszystko rzecz gustu, a o gustach sie nie dyskutuje, wiec...:)
I prosze nie posądzajcie Pan z Mezzo o krytoreklame, bo piszę szczerze o tym salonie, a one są zupelnie nieswiadome tego co mam do przekazania, wiec...
A tak na marginesie mnie sie nie podobają suknie z aktualnej kolekcji Farage, choc obsluga jest sympatyczna...

czy mezzo ma jakas strone i jakich firm suknie mozna tam kupic?

http://www.mezzo-modaslubna.pl

Ciekawe , bo właścicielka jest ta sama , skąd te błędne info, sama się tym zainteresowałam po tych postach ( w których jasno było napisane , że w tym salonie nie sprowadzają sukien i dziewczyny na lodzie zostawały) czy to jest nowa firma i nowy właściciel , więc zadzwoniłam do przedstawiciela co im suknie dostarcza i dowiedziałam się , że właścicielką jest ta sama osoba , jedynie co to została zmieniona nazwa z Camelia na Mezzo.

Witam,akurat należę do osób które kwestię Camelii przerabiały wcześniej.Kupowałam tam sukienkę Sincerity w 2004 r. i znam sprawę dobrze ,gdyż tez miałam obawy po niektórych niekorzystnych wypowiedziach.Poprzednia właścicielka Camelii sprzedawała tu tylko francuskie sukienki (Pronuptia i coś tam jeszcze ),natomiast od 2004 r. właściciel się zmienił i pojawiły się nowe kolekcje m.inn.Sincerity. ,i inn.
Wiem,że nowa właścicielka miała sporo kłopotów przez nieuczciwą poprzedniczkę i żle kojarzacą się nazwę i pewnie stąd ta zmiana na Mezzo.
Ja osobiście absolutnie nie mam jej nic do zarzucenia i u mnie wszystko było super !
A tak swoją drogą,to najważniejszy jest chyba zdrowy rozsądek ,bo o wszystkich salonach było i dobrze i źle...

Smierdzi kryptoreklamą to za mało powiedziane - to jest kryptoreklama , nagle dziewczyna po ślubie w 2004r interesuje się kolekcją 2005r hi, hi , pewnie zaraz napiszesz , że chodziłaś tam z koleżanką lub siostrą , no i jeszcze w dodatku trafiłaś ''gorzkie żale'' właścicielki , co się przed tobą zaczęła tłumaczyć kto , co z kim i dlaczego. Żałosne.

Coż:( pierwszy i ostatni raz napisalam dzisiaj na forum weselnika. Przede wszystkim zamiast ułatwic komuś szukanie fajnego salonu mozna mu go tylko obrzydzic. Coz, myslalam, ze kobiety tu pisujące wykazuja się wiekszą dozą rozsądku a nie tylko zlośliwosci i zawiści. Rozumiem, że Panie są zawsze w świetnym humorze, oczywiście codziennie dla wszystkich miłe i serdeczne (aż chce się Panie bliżej poznać!)Coż rozumiem, iż nie dotyczą Pań zmiany nastoju związane z bogactwem cyklu hormonalnego kobiety. Nic tylko pogratulować:)!
Osobiście byłam w kilku salonach, w których obsługa pozostawiała wiele do życzenia, ale po jednym razie opini wyrażać nie warto, bo może przez ten głupi post, któraś nie znajdzie tej jedynej, wymarzonej sukienki.
Czuję olbrzymi niesmak :(

wiesz, moim zdaniem kazda rozsadna dziewczyna ma glowe na karku i umie myslec. Mi osobiscie, jezeli sukienka by sie jakas spodobala nie zwazalabym na obsluge...
Ja napisalam - jak czulam. Panie sprawialy wrazenie jakby najnormalniej na swiecie im sie nie chcialo kombinowac dopasowania do mnie sukienki, bo nie jestem w rozmiarze 38. Natomiast w salonie Agnes skakaly nade mna, w Marieccie obsluga tez byla sympatyczna i profesjonalna, tam tez w koncu sukienke kupilam. A panie w Mezzo nawet nie daly mi odczuc swojej sympatycznosci, czy profesjonalizmu, bo zbyt zajete byly ze soba rozmowa...

Czy to się komuś podoba czy nie to stwierdzam , że salon mezzo plasuje się w mojej ocenie na samym końcu i to jeżeli chodzi o wybór sukienek jak i o obsługę ( i tu się zgadzam z Madzią ), że panie tam pracujące nie sprawiają wrażenia skorych do pomocy.