Super sprawa!
Polecano mi endermologię już jakiś czas, ale byłam sceptycznie nastawiona. Nie sadziłam, że można się ujędrnić i zgubić parę cm nie będąc na diecie anie specjalnie nie ćwicząc... a jednak.. ;) Salonik mieści się na parterze starej kamiennicy we Wrzeszczu, łatwo można bezpłatnie zaparkować samochód na uliczkach obok. Samo miejsce to sprytnie zaanektowane pokoje, swoim klimatem łączą wrażenie przytulności z czystością gabinetu kosmetycznego. Na pierwszym spotkaniu poznałam przesympatyczną Panią Karolinę, która spokojnie wytłumaczyła mi zasady działania i cały proces -jak działają serie, bo jedno spotkanie nie wystarczy - w końcu moją nadwagę też "zdobywałam latami" :) początkowo zabiegi nie należą do najprzyjemniejszych ale już po 3 spotkaniu ciało się przyzwyczaja do tego stopnia, że ja prawie zasypiam na tych masażach. Co do efektów - po pierwszym miesiącu skóra zrobiła się jędrniejsza, jakby bardziej zbita - fałdki przestał "falować", po 2gim miesiącu zauważyłam, ze zaczyna modelować mi się ciało - pupa się lekko podniosła, ramiona i talia nabrały odpowiedniego wyglądu ;) już nie mogę doczekać się kolejnej serii, zwłaszcza jak teraz połączę z pływaniem. Bardzo polecam to miejsce!