Profesjonalna obsługa:) (1) Polecam gabinet P.Karoliny,przesympatyczna obsługa,Super zabiegi:) Marzena Pakiet day spa (2) Pakiet został wykupiony dla mamy w prezencie. Wizyta okazała się strzałem w... Ania CUDOWNE MIEJSCE! (2) Byłam już tutaj 3 razy na masażu... i za każdym razem odlot! Wszystko jest... Ela
Totalny odlot (1) Tak wlasnie tak sie czulam oddajac sie w rece Pani Karoliny perfekcja na... Kadis niby ok ale (3) korzystam z zabiegów endermologii - panie kompetentne. zabiegi wykonywane... stala klintka Polecam (1) Nie znam lepszego miejsca. Gorąco polecam każdemu. Masaż w najwyższej jakości. kobieta Cudowne miejsce !! (1) Jestem klientką Instytutu od jakiegoś czasu , trafiłam tam z polecenia i już... Stała bywalczyni Można się zrelaksować :) (1) Gorąco polecam! zabiegi i masaż w Instytucie Estetyki to prawdziwy rytuał... Kasia Endormologia Polecam! (1) Zaczne od ...- nie zdaza mi sie wystawiac opini , jednak Instytut Estetyki -... Marta Czysty relaks :) (1) Polecam to przyjemne miejsce, do tego bardzo profesjonalna obsługa. Wspaniały... Martyna Polecam! (1) Z całego serducha polecam, osobiście miałam wykonany zabieg mikrodermabrazji... MGabrahn Wszystko na najwyższym poziomie (1) Widać, że Pani Karolina to profesjonalistka! Od samego wejścia do gabinetu do... Asia R E W E L A C J A !! (1) polecam wszystkim serdecznie!! Wspaniałe miejsce, atmosfera super:) u Pani... Marta Cudowna atmosfera jak również profesjonalizm (1) Endermologia w połączeniu oczywiście z dietą i ćwiczeniami działa cuda w... Gosia Polecam ! (1) Wysoka jakość usług przy niewygórowanych cenach oraz dobry klimat powodują,... Dor Świetny relaks (2) Zabiegi w instytucie mogę polecić każdemu. Indywidualne podejście a co za tym... Paulina Szczerze Polecam! (1) Miałam wykonywany zabieg przez Panią Magdę- młoda, przesympatyczna, uczciwa,... AnkaCyganka Super! (1) Świetne miejsce, świetna pani Karolina, odpowiedź na każde pytanie:)))... Kajka elzbieta teleszynska - opinia (1) Cudowne miejsce,profesjonalna obsługa, gorąco polecam. elzbieta teleszynska PROFESJONALIZM... I SĄ EFEKTY! (1) Dla każdej kobiety, która bezskutecznie walczy ze zbędnymi kilogramami i nic... Ania W.B