Gorąco polecam!! (1) Pani Karolina jest bardzo fachowa, pracuje na bardzo profesjonalnym sprzęcie,... Patrycja Magda - opinia (1) POLECAM :) Gabinet bardzo przyjemny i przyjazny, obsługa profesjonalna.... Magda Polecam Endermologię (1) Zdecydowanie polecam zabiegi Endermologii u fantastycznych Pań z Instytutu.... Grażyna
!!! (1) Pełen profesjonalizm, fach w ręku, przemiła atmosfera. Serdecznie polecam !!! Mateusz Najlepsze masaże i zabiegi w Trójmiaście! (1) Chodzę do Karoliny już od kilku miesięcy, więc mogę już spokojnie ocenić... Weronika 5 lat mniej (1) Skorzystałam i się zakochałam. Zabieg wykonany profesjonalnie, w przemiłej,... Alicja Eden ! Tak powinien nazywać się ten lokal ;-) (1) Obsługa po prostu fantastyczna ! Pani Karolina po prostu Anioł ;-) Ciekawa... Lusia Szczerze polecam (1) Pełen profesjonalizm, masaż endermologii wykonany bardzo dokładnie i z... Ola Masaże przynoszące ulgę :) (1) Od ponad pół roku korzystam z leczniczo-relaksujących masaży kręgosłupa u... Aga Gli Super sprawa! (1) Polecano mi endermologię już jakiś czas, ale byłam sceptycznie nastawiona.... Kasia Bardzo polecam. (1) Klimat idealny, obsługa przemiła. Ale najważniejsze - sama usługa na... Kuba Odpreżenie (1) Muszę się przyznać że jako facet nie chodzę do tego typu lokali usługowych... D Polecam! (1) Korzystam z zabiegów endermologii u Pani Karoliny i Pani Magdy. Efekty są... K.Z. Polecam (1) Szczerze polecam skorzystanie z usług w tym salonie. Bardzo miłe miejsce i do... Ladybird