Super szkoła!

Temat dostępny też na forum: Distinction - Osowa
Jest to najlepsza szkoła w Trójmieście, do której dane mi było uczęszczać. Uczę się języka angielskiego bardzo długo, ale dopiero po zapisaniu się na kurs do Distinction, zauważyłam wymierne efekty. Już po pierwszym roku nauki byłam w stanie MÓWIĆ po angielsku!!! Moja wcześniejsza bariera językowa zniknęła. Szkoła wyróżnia się doskonale wykwalifikowaną kadrą. Byłam pod wrażeniem płynności językowej mojej lektorki. Niestety, w większości trójmiejskich szkół lektorzy wydają mi się odrobinę niedouczeni. Byłam pod wrażeniem umiejętności językowych mojej lektorki-Justyny. Znała odpowiedź na każde pytanie, co naprawde było imponujące. Gratuluję również cierpliwości. Szkoła Distinction jest również elastyczna jeżeli chodzi o płatności. Czesne można rozłożyć na bardzo korzystne raty, co sprawiło, że nauka nie była dla mnie aż takim obciążeniem finansowym. Przemiła obsługa w sekretariacie!!!! Naprawdę, polecam tę szkołę;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Super szkoła!

Uczę się języka angielskiego bardzo długo, ale dopiero po zapisaniu się na kurs do Distinction, zauważyłam wymierne efekty.- wspanialy komentarz do wlasnych zdolnosci jezykowych i umiejetnosci przyswajania wiedzy ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

oszukanakursantka - opinia (3 odpowiedzi)

Dramat. Odradzam wszystkim tę pożal się Boże szkołę. Koncepcja braku gramatyki przy nauce języka...