Super :)
Jestem stałą klientką Naleśnikowego Domu , odkąd można składać zamówienia telefonicznie , również korzystam ... Zdecydowałam się w końcu wystawić opinie o obiekcie ... Czytając cudze opinie wpadłam w szok , ponieważ kategorycznie nie zgodzę się z tym co tu jest napisane ... NIGDY ale to NIGDY nie spotkałam się z czymś takim jak : ZIMNY NALEŚNIK, ZIMNA KAWA BĄDŹ NIE MIŁA OBSŁUGA !!! Któregoś razu wstąpiłam do naleśnikarni na kawę i naleśnika, KAWA BYŁA CIEPŁA A NALEŚNIK GORĄCY I PYSZNY. Nie rozumiem dlaczego są takie opinie. LUDZIE BĄDZCIE BARDZIEJ WYROZUMIALI I TOLERACYJNI !!! To , że panie się pokłóciły bądź wymieniły głośniej swoje zdanie to jeszcze o niczym nie świadczy... Wam również , pewnie nie raz zdarzały się sprzeczki w pracy... Poza tym nie rozumiem jeszcze jednego a mianowicie tego, że chcecie wszystko od razu na gotowe ...to nie jest moim zdaniem bar szybkiej obsługi ... wszędzie trzeba czekać . Osobiście będę przychodzić na pyszne jedzenie i wspaniałą zupę dnia oraz polecać znajomym :) Szefostwu życzę sukcesów oraz żeby nie przejmowali się tandetnymi opiniami :) Pozdrawiam