mieszane uczucia (1) Odwiedziłam wczoraj Naleśnikowy dom i mam mieszane uczucia, bo z jednej... Agnieszka polecam (1) naleśnik pyszny, trochę długi czas oczekiwania - ale warto, jeszcze tam wrócę... Kasia nie polecam (1) Bardzo długi czas oczekiwania - ponad 40 min. klient
Jak najbardziej na tak ! (1) Czytam niektóre powyższe opinie i oczom nie wierzę. Gdybym je przeczytał... grey NIE POLECAM !!! (1) Strona internetowa Naleśnikarni nie zawiera wszystkich niezbędnych... Rozczarowana Smacznie i przystępne ceny Polecam!!! (1) Polecam przypadkiem zajechałam na naleśnika i powiem tak naprawdę smacznie i... kokosza NIE POLECAM (1) Pierwsze wrażenie wchodząc do lokalu- pozytywne. Wystrój przyjemny. Ale na... Szynszyle Nadal brak podjazdu (1) Mimo wielu monitów, próśb nadal brak podjazdu dla niepełnosprawnych i wózków!... Marcin nieudana kopia naleśnikarni przy mediamarkcie (1) mieszkamy obok i skusiły nas rozdawane ulotki wpadliśmy zjeść coś na szybko,... babka fajnie, ale... (1) Bardzo miły wystrój, przytulnie, miła obsługa, naleśniki szybko podane,... Tooms Byliśmy, zjedliśmy, wrócimy :) (1) Byliśmy i skonsumowaliśmy: zupę pomidorową (świetna), naleśniki z działu... Ninka nie polecam (1) Obsługa fatalna - pani za ladą była bardzo nieprzyjemna, nieżyczliwa dla... ph niby wszystko super, ale... (2) Nalesnikarnia wydaje sie byc fajna. Jesli macie dosc pizzy, czy kurczaka z... Jacek NIE POLECAM (1) byłam tam pierwszy i ostatni raz. Po pierwsze - Pani kelnerka zapomniała o... Kamila Super :) (1) Jestem stałą klientką Naleśnikowego Domu , odkąd można składać zamówienia... Irena KONKURENCJA NIE WYTRZYMUJE!!!!!! (1) NIE MOZEMY AKURAT ZGODZIC SIE Z OPINIA POPRZEDNIKOW!!!!ZAMAWIALISMY JUZ OD... STALI KLIENCI NIE POLECAM (1) Nieprofesjonalna obsługa, kłócąca się przy gościach. Kelnerki niemiłe. Po... NIE POLECAM Cena/ilość(gramatura) - ŻENADA ! (1) Dzisiaj otrzymaliśmy ulotki do firmy z ofertą tej naleśnikarni. Cóż bardzo... Cyk tragedia (1) dałem tej "restauracji" dwie szanse, obie niestety zmarnowali, kawe podają... kubasikorski.pl POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Trafiłam do naleśnikarni przez ulotkę ,którą dostałam przy Manhattanie.Już... studentka z UG