Jak dla mnie bomba,jestem tym miejscem oczarowana pod każdym względem.Atmosfera,ludzie,klimat, instruktorzy,trenerzy-bosko
Trzymajcie proszę tak dalej.
00
Re: Super
~do niedawna klubowiczka
(13 lat temu)
Oj do instruktorów to mam jedno zastrzeżenie- nie wiem jak na innych zajęciach, ale na power pump Pani Magda nie zwraca uwagi na to, czy wszyscy wykonują poprawnie ćwiczenia. Często widziałam jak panie ćwiczące nawet koło niej wykonują ćwiczenia źle.A instruktor jest od tego, aby przypilnować poprawnie wykonywanych ćwiczeń a nie skupiać uwagę tylko na sobie
30
zupelnie odwrotnie
~aktualna klubowiczka
(13 lat temu)
Magda jest super i bardzo lubię do niej chodzić, min właśnie dlatego że nie jest skupiona na sobie tylko na ćwiczących.
02
Re: zupelnie odwrotnie
~Kasia
(13 lat temu)
A byłaś na power pumpie?? jeszcze nigdy nie widziałam, żeby zwróciła komuś uwagę, że ma złą postawę albo źle ćwiczy. Gdybym nie poszła na kilka zajęć do Ani nie wiedziałabym, jak prawidłowo wykonywać ćwiczenia
40
~Alicja
(13 lat temu)
a byłam i bardzo lubię właśnie na te zajęcia chodzić do Magdy. Daje bardzo dużo wskazówek, uważam, że jest bardzo dokładna i przede wszystkim pozytywna.
01
~do niedawna klubowiczka
(13 lat temu)
pozytywna jest, to się zgadza, wskazówki też czasem daje, ale mogłaby się czasami przejść po sali i poprawić pozycję jak to robią inni instruktorzy na zajęciach
30
~Alicja
(13 lat temu)
a sprzedałaś Magdzie tę cenną rade ?
Magda to profesjonalistka co nie znaczy, że wszystkim musi odpowiadać sposób prowadzenia zajęć, czy jej osoba. Dlatego właśnie poszczególne zajęcia prowadzone są przez różnych instruktorów. Nie podoba Ci sie u Magdy idziesz do Anki, nie podoba Ci się u Anki to najlepiej zmienić klub.
Anonimowość dodaje siły co??
03
~do niedawna klubowiczka
(13 lat temu)
zajęć z Anią niestety już nie ma w grafiku. a klub zmieniłam, chociaż zajęcia u innych instruktorów mi się podobały. Każdy ma rawo wyrazić swoje zdanie, po to dodaje się te opinie. Niepotrzebnie tylko wdałam się z Tobą w głupią dyskusję. Pozdrawiam
50
Re: Super
~dawny klient
(13 lat temu)
Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Magda jest super instruktorem, ale nie jest nieomylna. Uważam , że club bardzo zmienił się na gorsze.