tomek - ocena (1) Super club z dusza tomek Mac - ocena (1) Można zrobić dobry trening :) Mac P - ocena (1) Suuper xxxxxccccc P
Alicja - opinia (1) Siłownia bardzo dobrze wyposażona, ciekawa oferta zajęć. Super, że są też... Alicja dominika - opinia (1) Ze względu na oczekiwanie na karnet multisport od nowego miesiąca, doradzono... dominika Wielki plus za Kids Zone (1) Bardzo polecam, ogromny plus za pokoj dla dzieci. Od dawna poszukiwalam... Marta Duże podziękowania dla Pana Mariusza. (1) Jako jedyny z instruktorów mających dyżur na sali w siłowni podchodzi do... Paulina Polecam!!! (1) Nie wiem skąd wszystkie złe opinie, z którymi absolutnie się nie mogę... Calineczka Spinning (5) Siłownia bez zarzutu. Wystarczająca ilość sprzętu, przestronność, wszystko... Ola Co się dzieje w tym klubie? (1) Do Energy chodzę od prawie trzech lat, zawsze było super. Ostatnie zmiany nie... bodybuilder Marta najlepsza!!! :D (2) Byłem kilkakrotnie w klubie, na wielu zajęciach, spędziłem kilkadziesiat... gdynianin Sprostowanie do powyższej opinii (2) Czytam w wolnym czasie powyższe opinie i jedna przykuła moja szczególna... Natalia indoor cycling (1) Jestem stałą klientką klubu, siłownię odwiedzam 3-4 razy w tygodniu. Wg mnie... Iwona polecam (1) Na tą siłownie chodze od samego otwarcia, gorąco polecam ze względu na duża... dejvfa Ciekawe miejsce w Gdyni (1) Jeden z niewielu poważnych klubów fitness i siłowni w Gdyni. Z minusów :... mma Instruktorzy (1) Siłownia bardzo fajna, jedyny minus... Instruktorzy chodzący po sali z... Coconut Dobrze wyposażona siłownia, ale obłusga na recepcji do wymiany (4) Najlepsza z całego klubu jest bardzo dobrze wyposażona siłownia. Instruktorzy... Autor rewelacyjna siłownia i klimat (1) Jestem stałym klientem , z ciekawosci tu wszedłem i jestem w szoku że ktoś... Grześ Wiecej zajęć crossfit a będzie idealnie ! (2) Club fitness całkiem ok,jak dla mnie miła obsługa recepcji,silownia bez... Karolina K. Energy Club (2) Swietni instruktorzy i generalnie fajnie, ale ZMIENCIE MUZYKE bo ta co teraz... Wisnia