Ja lubie (1) ten klub a do niejednego już chodziłam.Lubię te kluby gdzie są dobre zajęcia... Ania Fajna siłownia i atmofera, panie z recepcji to jakaś porażka (9) Fajni trenerzy, dobry sprzęt, szatnie bardzo małe i niestety tragiczna... mistrzu85 Mega pozytyw! (1) Rzeczywiście, Panie na recepcji początkowo robią niezbyt fajne wrażenie, ale... Asia
bardzo dobry klub (1) Od jakiegoś czasu jestem klientką,uważam że klub jest prowadzony na wysokim... pati bardzo dobry club (1) Jestem klientem od poczatku klubu ,i uwazam ze ta ekipa ktora obecnie jest na... bartek bardzo dobrze poza paniami z recepcji (1) świetny spinning, niemiłe panie w recepcji, siedzą tam za karę? jula wymagane lekkie usprawnienia (1) Korzystam z usług klubu od około roku- tylko spinning i oto moje... Gosia Jest OK...ale warto coś poprawić zeby było lepiej :)) (1) Bywałam w wielu fitness clubach w POlsce ze wzgledu na pracę jaka wykonuje i... Klubowiczka super club (2) super klub, dobra atmosfera, co do wypowiedzi o tych paker i przeklenstwach... slayer gdy Gówno (2) Siłownia ok ale szatnie już nie . Panowie nikt nie musi oglądać waszych... Stały Bywalec Nie jest źle (1) Korzystam z usług tej siłowni od roku. Przychodzą tam różni ludzie, większość... t słabo (1) Klub nowy , sprzęt siłowni nowy , sałny fajna , miła obsługa, wnętrza... nie paker Totalna klapa (2) Klub zepsuł się i każdy to widzi. Nie ma już kompetentnych instruktorów i... Ania Super (9) Jak dla mnie bomba,jestem tym miejscem oczarowana pod każdym... venezia Jak najbardziej na TAK!!! (2) W skrócie: 1) Super atmosfera, świetna ekipia, instruktorzy bardzo życzliwi,... ANIA Wszystko ładnie pięknie (1) Gdyby nie te szatnie, tzn męska bo damskiej nie znam. W pomieszczeniu o... Aj oby tak dalej (1) nowa siłownia, z absolutnie nowym i profesjonalnym sprzetem. urządzeń... Jacek ŚWIETNY KLUB!!! (1) Jestem stałym klientem i polecam ten klub! Świetna grupa fitness-owców i... Marcin J. AWeronika - opinia (1) Polecam Generalnie fajnie, że w Gdyni pojawił się nowy klub sportowy (w... AWeronika