Surfburger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 1C

Julita - ocena (1) Burgery dobre,natomiast bardzo zła komunikacja.Zamowilam burgera i... Julita Karka - ocena (1) Generalnie burgery smaczne minus za brak wyboru rodzaju bulki bo nie każda... Karka Izabela - opinia (1) Zamówiłam burgera telefonicznie na wynos. Poprosiłam o specjala na grahamce... Izabela
Marta - opinia (1) Burgery dostaliśmy zimne po 40-minutowym oczekiwaniu w lokalu (choć mieliśmy... Marta Malaga - opinia (1) Fatalne jedzenie , Panie pracują Chyba za karę.Szkoda kasy na to jedzenie .. Malaga Mikołaj - opinia (1) Wasze burgery są najlepsze, często u was jadam i nigdy nie żałuję. Mikołaj Maria - opinia (1) Super burgery, duże, warte swojej ceny. Miła młoda obsługa Maria Natalia - opinia (1) Pyszne jedzenie, przemiła obsługa oraz super atmosfera! polecam każdemu :) Natalia Martyna - opinia - opinia (1) Najlepsze burgery w Gdańsku! Składniki dobrej jakości i pyszne lemoniady, na... Martyna - opinia Ola - opinia (1) Wizyta tam była bardzo przyjemna, obsługa pomogła mi przy wyborze dobrego... Ola Nati - opinia (1) Bardzo polecam surfburgera :). Miła i sympatyczna obsługa. Pycha jedzonko dla... Nati Mateusz - opinia (1) Pyszne burgerki, bardzo miła obsługa, świetne składniki, pyszne sosy, mięso... Mateusz Marlena - opinia (1) Polecam !! Smaczne jedzenie, miła obsługa Marlena marianna - opinia (1) Super jedzenie, i miła obsługa, ciekawe menu. W lokalu porządek i fajna... marianna Ola - opinia (1) Najlepsze burgery w Trojmiescie! Kompetentna i pomocna obsługa, uśmiechnięta... Ola Zukzuz - opinia (1) Najlepsza burgerownia w całym Trójmieście. Jak mam ochotę zjeść burgera to... Zukzuz D - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, krótki czas realizacji. Przystępna cena D Bartek - opinia (1) Szybko, smacznie i nie porozwalane Bartek Zawiedziony - opinia (1) Burgery zimne, laska która obsługuje bez pytania wciska reklamówki i dobija... Zawiedziony Balejarz - opinia (1) Surfburger - mega słabe jedzenie mięso jest tak wątpliwej jakości że strach... Balejarz