Surfburger

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 1C

Klient - opinia (1) Burger byl nasiąknięty sosem, tak ostrym ze jak wyrzuciłem papier do kosza to... Klient Stały klient. (1) Korzystam regularnie. Stała wysoka jakość burger ów. Raz zdarzyła się... Rafał Jedzenie nie dojechało... (1) Zamówiłam burgery dużo wcześniej znając już długość czasu dowozu (średnio... Klientka
Minusy (2) -W sezonie letnim dawali takie pomidory jakby był środek zimy. Gumowe i... Miesz(K)anka Chełma SurfBurger najlepszy! (1) Moim zdaniem najlepszy burger w Trójmieście. Duża i solidna porcja! Krzysiek zupełnie nie ogarniają jedzenia na dowóz (1) Kolejny raz po godzinnym oczekiwaniu na dowiezienia burgera do firmy... booklover Pyszne burgery! (1) Nigdy i nigdzie nie jadłem tak smacznych burgerów Dawid Surf burger i Surf lemoniadka (1) Najlepsze burgery w trójmiescie, reszta burgerowni nawet nie ma podjazdu.... Dave fajnie (1) Znalazłem jako turysta na tripadvisor i się nie zawidłem. W Gdańsku na... Kwiszon Chełmie dramat (1) Surfburger jako knajpa może nie najtańsza ale ujdzie jeśli natomiast chodzi o... Michał bardzo fajne i oryginalne miejsce ;] (1) bardzo przyjemne miejsce aby wpaść na dobre burgery. Fajne do wyboru piwa i... Natalaaa Pechowa partia mięsa (1) Wieczorem z żoną zamówiliśmy 2 burgery z dowozem. Niestety mięso które... Grzesiek Masakryczna obsluga (1) Jedzenie dobre, ale kwestię obsługi pozostawie bez komentarza. Xyz porażka na cieszyńskiego (1) Dziś (niedziela) wybraliśmy się z mężem do lokalu na cieszyńskiego i więcej... Dorota Polecam! (1) Dobry burger, duży wybór. Można by pomyśleć nad doszkoleniem obsługi, bo... P. BURGER - tak, OBSŁUGA - nie :) (1) Z ciekawości odwiedziliśmy lokal na Chełmie.. Od progu lokal sprawia... Agnieszka Wspaniałe miejsce (1) Odwiedziłem już każdy z 3 lokali i o każdym mogę powiedzieć to samo,... Piotr B. Jola - opinia (1) zdecydowanie najlepsze burgery w mieście! Soczysta wołowina i świeże dodatki... Jola Pyszne burgery ! (1) Z całkowitą pewnością mogę powiedzieć że to najpyszniejsze burgery jakie w... Budzik21 Najlepsze w Trójmieście POLECAM ! ;) (1) Według mnie najlepsze burgery jakie dotąd jadłem a jadłem w wielu miejscach w... Stefan