Klasa (1) Klimat, wystrój, menu, obsługa...po prostu rewelacja! Wybrałem się z dziećmi... Oyche Doniz EKSTRA BURGER (1) Świetne miejsce z klimatem, najbardziej podobają mi się odsłonięte cegły -... Ciasnywiesiek Brzezinka - opinia (1) Pyyycha !!!! 🐄💝💝💝 Brzezinka
Super!! (1) Byłam i się nie zawiodłam : ) Nowy burger miesiąca sztos!! Fajne miejsce do... Masa Najlepszy lokal w Sopocie (1) Polecam wszyskim, szybko, smacznie i mega obsługa. Burger był tak duży, ze... Seta Dobra szamka (1) Bardzo dobre jedzenie, sympatyczni ludzie tam pracują, widać że lubią tą... Dante Najlepsze burgery w 3city! (1) Wiele razy jadłem w lokalach w Gdańsku a lokal w Sopocie trzyma poziom! Mysz Wielkie otwarcie (1) Byłam na otwarciu,lokal wyglada rewelacyjnie! Klasycznie zamówiłam karmelkami... Samara surf (1) Super lokal. Miła obsługa. Burger karmel jest przepyszny. Andrzej no w końcu! (1) Jestem stałym gościem surfa od roku mieszkam w sopocie i niestety nie było... Radek Rewolucja! (1) Super obsługa oraz klimacik, a co najlepsze i najwazniejsze to smak burgerow... czerstwy tak trzymać! (1) Surf trzyma poziom! Nowy lokal w Sopocie ma mega klimat, chyba najfajniejszy... maczuga w końcu !! (1) Jestem częstych gości gdańskich lokali, ale studiuję w sopocie. Czasami... megi Pysznie (1) Same plusy. Jedzenie super można dobrze zjeść I zawsze sie tam wraca .... Natalia W końcu w Sopocie (1) Teraz spoko surfa można wchłonąć w każdej części Trójmiasta. Spośród... Gwidon