Anka - opinia (1) Burgery są w porządku. Niestety ich jakość od początków czasów świetności... Anka Natalia - opinia (1) Bardzo dobre burgery, każdy znajdzie coś dla siebie. Czas realizacji... Natalia Angela - opinia (1) Nigdy się nie zawiodłam. Pycha! Polecam! Angela
Ola - opinia (1) Super klimat, przystępne ceny i pyszne jedzonko :) Ola Aga - opinia (1) Bardzo dobra jakość produktów i miła obsługa Aga Błażej - opinia (1) Zdecydowanie polecam, świetna jakość jedzenia i sprawna obsługa. Błażej Julia - opinia (1) Bardzo dobre burgery i duże porcje! Julia Ania - opinia (1) Polecam gorąco, miła obsługa i pyszne jedzonko Ania Ania - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa oraz przystępne ceny :) polecam! Ania Claudia - opinia (1) Jeden z najprzyjemniejszych, kameralnych lokali z przemiła obsługa i... Claudia Bigosoglowy - opinia (1) Taka obsługa jak wasza ro skarb tak samo jak jedzonko! Bigosoglowy Maria - opinia (1) Miła, młoda obsługa, burgery pyszne i warte swojej ceny. Maria Juliaa - opinia (1) Na pierwszy rzut oka super wystrój! Mila atmosfera plus bardzo mila obsługa,... Juliaa Anka - opinia (1) Surf bardzo rozczarował. Jak zaczynali mieli świetne burgery. Niestety idą na... Anka Enka - opinia (1) Burgery zamawiane z dowozem, chłopak przyjmujący zamówienie nie mógł... Enka najlepsze burgery w surfie (1) Najbardziej smakują mi burgery z surfa. Mają wszystko co trzeba. Konkretny... l.l. NAJLEPIEJ (1) Bardzo ładnie podane i przedewszystkim PRZEPYSZNE jedzenie. Przesympatyczna... Kiksini Aga - opinia (1) Bardzo miła obsługa która dba o każdego klienta..Zamówienie otrzymałam w... Aga Super (1) Świetny klimat, super obsługa i przepyszne jedzenie, polecam! Iwona NARESZCIE SOPOT (1) super że surfburger na stałe zaszczycił Sopot! lokal jest świetny, mega fajny... grażka