Surowe kary na prywatnych parkingach

Opinie do artykułu: Surowe kary na prywatnych parkingach.

W ferworze emocji, zwłaszcza kiedy chodzi o zdrowie bliskich, zapominamy o wielu rzeczach. Nasz czytelnik parkując pod prywatnym szpitalem, gdzie zaraz miała mieć zabieg jego córka, zapomniał zapłacić za postój. Godzinę później dostał rachunek na 95 zł.

Przyjeżdżając na zabieg z córką do szpitala Swissmed przy ul. Wileńskiej w Gdańsku, pan Tomasz nie sądził, że godzinę później przyjdzie mu słono zapłacić za swoje roztrzepanie.

- Przegapiłem informację o opłatach, dostałem ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swissmed

Przy minus 10 st C automat przyjmuje jedynie płatność kartą gdzie odrzuca transakcję. Na pytanie gdzie mam zapłacić usłyszałem że "kogo to obchodzi"...
Pogratulować traktowania pacjentów.
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 7

Skandal!

Gdańscy łupieżcy dzielą się Wa-wką.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Szpital Zaspa

Parking też od kilku dni płatny
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

niezly interes

jesli to jest zgodne z prawem to czemu ne 95 tysiecy
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 11

po co Norwegia..

W Galerii B. przez godzinę.. i ok
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zablokować d*pków ze Swissmedu na forum

W oczywisty sposób weszły te larwy i minusują wszystko
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nie napisałem, że nie mają prawa mieć udogodnień. Napisałem, że co poniektórzy są perfidni oraz roszczeniowi i zasłaniają się niepełnosprawnością, gdy ci niepełnosprawni faktycznie chcą tylko normalnie żyć bez problemów w normalnym poruszaniu się po mieście itp. A cymbałem to, za przeproszeniem, może Ty jesteś.
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 7

gdyby nie był płatny, to by był cały czas zastawiony przez pacjentów leżących miesiąc lub dłużej

na pewno by to pomogło tym, którzy chcą przyjechać "na wycinanie wrzodu na d**ie" i tego samego dnia odjechać.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 5

oni nie dojdą

ale mogą dochodzić swoich praw przed sądem, co będzie oznaczało zapłatę przez właściciela pojazdu 95 + koszty sądowe
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale

czemu to nie jest parking szpitala tylko jakiejs pseudo firmy z warszawy? cofamy sie do czasow zbojow stojacych przy drodze,chcesz przejsc to zaplac?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kolejny frajer, co jedzie do prywatnego szpitala, a te patałachy go jeszcze kasują za parking

Co za leming ha ha!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

rozumiem, że powinien być darmowy parking dla 200 pacjentów, a reszta niech z buta zapiernicza?

płątne miejsca wymuszają rotację. Jeśli ktoś do szpitala jedzie własnym samochodem, to raczej na umówiony krótki zabieg, a nie w sytuacji zagrożenia własnego życia lub z myślą o trzech tygodniach hospitalizacji.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 17

Nie płacić !!!

Dostałam już kilka takich "mandatów", żadnego nie zapłaciłam, wszystkie wrzuciłam do kosza. Nie ma żadnych konsekwencji, choć od najstarszego minęło już ponad trzy lata
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 15

Widać ze Swissmedu weszły na forum i minusują,

Zabierajcie te samochody z okolicznych chodników i górki pod Suwalską. Wstydu nie macie!
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 12

A kto zapłaci po 1zt za każdy przelew?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 44

nie do uwierzenia co wy tu wypisujecie

sam nie jestem niepełnosprawny. Może się zamienicie rolami z niepełnosprawnymi. A pomyślał który, że mają problemy z chodzeniem , dojechaniem itp. Tylko taka niepełnosprawność obecnie jest honorowana na samochodach. To co może mają o kulach za...dalać pół kilometra ?? Zastanówcie się cymbały.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 30

Zrobić porządek ze Swissmed-em. Wstydu nie mają pobierając opłaty od klientów!

Później rząd aut nielegalnie zaparkowanych na podjeździe pod ulicę Suwalską, bo ludzie nie chcą płacić. Bezwstydny i bezczelny szpital, a okoliczni mieszkańcy mają zastawione miejsca na ulicy.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 23

za 3 godz. 5 zł, czyli za pól godziny też jedynie 5 zł - tanio? czy naciąganie - bo głównie tam się jest do 1 godziny
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 12

Przed szpitalem na Zaspie też trzeba płacić,

prezes Copernicusa straszny cwaniak, wszędzie szuka zarobku, mimo, że zarabia kilkadzisiąt tysięcy miesięcznie. to jeszcze upokarza pracowników, choć by sprowadzając mafię z Malborka, która ostro kroi, to dla nich czysty biznes, i jeszcze parking opodatkował, i żeby pracownik przyjechał autem do pracy, musi za to zapłacić. To tu, na Zaspie i w Koperniku powinny byc czystki pisowskie.
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 33

widzę że w komentarzach pojawiła się również niesprawność umysłowa...

a chciałbyś być niepełnosprawny(a)?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 36