Porażka - zwykli oszuści! (1) Odradzam! Kupiłem bon na mydeal ( tu ukłony dla tego serwisu za szybką... Marek /sopot ola - opinia (1) UWAGA - właśnie My Deal zwraca pieniądze za kupony do Sushi Express z powodu... ola NIE POLECAM!!! (1) Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Realizowałam w sushi express dwa... Joanna
STANOWCZE NIE, NIGDY!@!!!!! (3) Na początku powiem, iż wszystkie pozytywne opinie muszą pochodziś z samego... Joanna NIE POLECAM (1) Kupiłam 2 kupony na Gruponie i na szczęście wykorzystałam tylko jeden. Jestem... Monika ... (1) Bardzo chciałbym dobrze napisać o jedzeniu w Sushi Express, ale niestety... LukLed no w tej cenie to super sprawa (1) na pewno jak ktoś chce super klimat to restauracja z taśmą lub rzeką, ale... Kacper NIE POLECAM! (1) Nie polecam samego jedzenia jak i oferty gruponu.Jedzenie naprawdę nie jest... MAGDA B Niepoważna firma (2) Piszę w nawiązaniu do ich oferty zniżkowej na Groupon.pl. Skorzystałam i... Gogolpg NIE! (1) Kupiliśmy kupony z Groupona i umówiliśmy się bodajże 2 dni wcześniej na... Jola warto :-) ! (1) smacznie, oryginalnie i niedrogo. Polecam! ma Polecam ;) (1) Polecam wszystkim, sushi pyszne i ceny bardzo przystępne ;) Asia