Suszarka

Fryzjerzy

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 18

zachęcam (1) Po rocznych poszukiwaniach znalazłam swoje miejsce, a dokładnie Kacpra. Moje... ms najlepszy fryzjer w Trójmieście (1) Bywałam u wielu fryzjerów, za każdym razem było coś nie tak, aż trafiłam do... Marta polecam (1) Znalezienie dobrego fryzjera to mega wyczyn i dlatego bardzo się cieszę,że... M
polecam (1) Korzystałam już wcześniej z usług tego salonu i byłam zadowolona z efektu... ZUZA STRZEŻCIE SIĘ TEGO PARTACZA (1) Tragedia !!! Będę wszem i wobec odradzać ten salon. Korzystałam z usług Pana... Rozczarowana nie polecam- fatalna atmosfera ! (3) Niepodważalne jest umiejętności Kamila - jest bardzo dobrym fryzjerem. Ale... ahar Katarzyna - opinia (1) Suszarkę odwiedziłam pierwszy raz ...:) jestem bardzo zadowolona...z mojego... Katarzyna Jest professionalnie (1) Korzystam regularnie i polecam, jakoś usługi jest bardzo wysoka i atmosfera... Dimon Świetny fryzjer! (1) Dziś pierwszy raz korzystałam z usług fryzjerów z Suszarki. Bardzo miła... Kowy Suszarka-fryzjerzy (1) Profesjonalnie w miłym klimacie oddasz głowę Fryzjerom z Suszarki, a po... Stala klijentka