Suszarka

Fryzjerzy

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 18

Laura na prezydenta! (1) Zaczelam swoj ‘zwiazek’ z Suszarka (i GENIALNA Laura) od zwyklego strzyzenia,... Natalia Dla mnie bomba (1) Natalia to najlepsza fryzjerka w Trójmieście bez dwóch zdań. Polecam chętne... Grzesiek Klasa sama w sobie:) (1) Uwielbiam ten salon, uwielbiam tę obsługę! Zawsze służą dobrą radą i nie... Luiza
Nie polecam (1) Opóźnienie - pół godziny. Brak przeproszenia za taki czas oczekiwania.... m super jestem zachwycona :) (1) jestem zachwycona obsługą, pan Kamil idealnie dobrał mi kolor, świetnie... Agnieszka Świetny salon :) (1) Bardzo polecam. Świetna ekipa i atmosfera :) Dawno nie miałam tak starannego... Paula Nowa ja z kazda wizyta. (1) Kolor za każdym razem nieco inny , zawsze wygląd idealnie. Włosy dobrze... Urszula Kamil- ratownik włosów :) (1) Trafiłam do Kamila z polecenia koleżanek, w sytuacji kryzysowej- bo dopiero... Monia Nie polecam (2) Brak profesjonalizmu jeśli chodzi o rzemiosło (zadrapania nożyczkami oraz... Zawiedziona Najlepszy fryzjer w Trojmiescie (1) Pan Kamil Mazur wymyśla fryzurę , która pasuje do owalu twarzy , do wieku i... Alicja Mueller Pierwszy raz... (1) Pierwszy raz w życiu wyszłam od fryzjera z kolorem i fryzura, która mi się... Mła Próbna fryzura slubna (1) Na wejściu wrażenie jest miłe za względu na wystrój i biegającego, słodkiego... nie-klientka Odwołałam wizytę na czesanie ślubne. (1) Próbne uczesanie kompletna katastrofa. Czesała mnie dziewczyna, która była... Magda NAJLEPSZY SALON FRYZJERSKI W GDAŃSKU! (1) Wchodzisz-miła obsługa - kawka herbatka sok woda, w tle muzyka jaką... TakŻe Tego Wszystkie ubolewające nad odejściem Kacpra (3) Umawiając się na wizytę uzyskałam informacje, ze pan Kacper nie pracuje juz w... AleksandraK centymentr to w gruncie rzeczy nie centymetr (1) Prosiłam o podciecie włosów nie więcej niż o jeden centrymetr. Skończyło sie... iza2000 W końcu znalazłam "swój" salon:) (1) Po licznych próbach poszukiwania zadowalającego efektu na włosach wśród... Weronika Mocno zauważalny wzrost cen (2) Byłam stałą klientką Suszarki ale niestety już nią nie będę, ponieważ cena za... Dorota Łucja - opinia (1) Można powiedzieć, że od 2014 roku byłam stała klientką salonu. Niestety ipo... Łucja Kamil - najlepszy fryzjer jakiego znalazłam (1) Krótkie włosy mam od dziecka. Chodziłam do niezliczonej liczby fryzjerów. I... Marianna