Suuuper! Zdecydowanie polecam!
Jestem absolwentem Ośrodka nauki jazdy Jurkiewicz i muszę przyznać, że będę zawsze miło wspominał naukę. Zajęcia teoretyczne przeprowadzane były konkretnie i zwięźle. Instruktorka w każdej chwili z chęcią służła poradą. Jazdy miałem z p. Patrycją i p. Zbyszkiem. Atmosfera przyjazna, tłumaczenia klarowne i zrozumiałe, nie miałem oporów prosić o jakieś dodatkowe wyjaśnienia itd. Podczas tych 30h praktyki, uważam, że zostałem solidnie przygotowany nie tylko do egzaminu (stąd też zdałem jazdę bezbłędnie, za pierwszym podejściem), ale też jako kierowca. Kończąc kurs nie było manewrów, których nie potrafiłbym wykonać, czy skrzyżowań jakich bym nie rozumiał. Czuję się pewnie za kierownicą. Myślę, że ponieważ szkoła nie jest duża, jest w niej coś, co (patrząc po moich znajomych kończących kursy gdzie indziej) nie ma w wielu innych szkołach - wkładania całego serca (!) w ciężką pracę, jaką jest edukacja przyszłych kierowców - dlatego jestem dozgonnie wdzięczny za włożony we mnie wysiłek przez Panią Patrycję.