Cieszę się, że tu trafiłem! (1) Fantastyczna szkoła! Wyróżnia się świetnym podejściem do kursanta i wsparciem... Arek S Z czystym sercem polecam (1) Bardzo polecam, szczególnie Pana Zbyszka dzięki któremu zawsze wiedziałam, że... Natalia Polecam, pełen profesjonalizm i sympatyczna atmosfera (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy, ja osobiście jeździłam z p.... Kornelia
Egzamin zdany na 100%! (1) Fantastyczna atmosfera panująca w szkółce oraz zdrowe podejście do kursanta... Mateusz Lepszej szkoły nie znajdziecie! (1) Bardzo polecam!!!! W żadnej innej szkole nie nauczyłabym się tak jeździć jak... M Szkoła jazdy warta polecenia w 100% (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z pana Andrzeja jak i pana Zbyszka, którzy... IwonaM Bardzo dobra szkoła, polecam! (1) Szkoła godna polecenia, w szczególności polecam instruktora, pana Zbyszka,... Bartek Polecam (1) Super przygotowanie do egzaminu, szybki kurs, sympatyczni instruktorzy, cena... Zofia Opinia (2) Chciałabym polecić wszystkim Nauke Jazdy Jurkiewicz! Super podejście do... Agata POLECAM KAŻDEMU KTO CHCE SIĘ DOBRZE I Z PRZYJEMNOŚĆIĄ NAUCZYĆ JEŹDZIĆ :) (2) Dokładnie dwa miesiące temu zaczęłam kurs, dziś egzamin zdany POZYTYWNIE za... Kasia O. OSK Jurkiewicz (1) Praktyka zdana za pierwszym razem dzięki świetnemu przygotowaniu przez... kursant profesionalna szkółka (1) Jestem bardzo zadowolona Dorota Bardzo fajna atmosfera!!! (1) zdałem za pierwszym razem - dziękuję za super przygotowanie panu Andrzejowi.... Marcin Jak zapisywać się na kurs to tylko tutaj !:) (1) Polecam z całego serca tą szókłę jazdy, Pan Zbyszek podchodzi do kursanta z... Marcin Polecam!!! (1) Bardzo dobra szkoła. Zadałam za pierwszym razem, a wszytko dzięki... Marta Świetna szkoła! (1) Zdałem za pierwszym razem! Bardzo dobrzy instruktorzy , zarówno Andrzej jak i... Tomasz Polecam wszystkim (1) Dogodne terminy, elastyczne godziny jazdy ze świetnym instruktorem. Szkoła... emkaaa Teoria i praktyka za pierwszym razem! (1) Miła obsługa, wysoki poziom nauczania, niezbędne wyposażenie, wykupiłem... Alan D. Polecam (1) Mocno polecam tą szkole. Kurs kupiłem na Grouponie, i nie żałuję. Nie dość że... ALC Polecam p. Andrzeja!!! (1) Witam, polecam szkolenie u p. Andrzeja jest w stanie chyba wszystko każdemu... Magda