Weronika H - opinia (1) Ta szkoła jest naprawde bardzo dobra.Mila atmosfera,bardzo mili i z poczuciem... Weronika H Polecam gorąco! (1) Jeżeli chcesz nie tylko nauczyć się jak zdać, ale poznać technikę... Kamila POLECAM,NAPRAWDE WARTO !!! (1) szkola jest ok,polecam,mila atmosfera i sami fachowcy,polecam p.ZBYSZKA !!!! MIK..
bardzo polecam (1) Bardzo profesjonalna szkola i zdalem oczywiscie za pierwszym podejsciem :)... Adrian M. Polecam ;) (1) Polecam Szkołę Jazdy Jurkiewicz wszystkim, którzy chcą zdać egzamin z prawa... Ika Waldi (1) Polecam szkołę jazdy pani Patrycji.Zdałem egzamin jestem bardzo zadowolony ,... Waldi Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona, że mogłam skorzystać z kursu zakupionego w tej... Ania K, Jak najbardziej polecam! (1) Po wykupionym kursie w jednej z "najlepszych" szkół nauki jazdy w Gdyni,... Magda Polecam wszystkim! najlepsza szkoła !:D (1) Polecam wszystkim! dzięki dodatkowym godziną w osk jurkiewic udało mi sie... Ala Ania W :) - opinia (1) Bardzo polecam szkołę JURKIEWICZ!Skończyłam nie dawno kurs i jestem bardzo... Ania W :) SUPER SZKOŁA !!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam tą szkołę nauki jazdy!! jeździłam z 1 instruktorem i jestem bardzo... uczestniczka kursu! super jakość i mega niska cena!!! (1) polecam wszystkim ten ośrodek, wykupiłam 10h dodatkowych jazd i jestem bardzo... Ryzka