POLECAM!!! (1) Ukończyłam kurs i jestem nieopisanie zadowolona z "usług", bo nie wiem jak... Sylwia K. polecam wszystkim a w szczególości kobietkom (1) Na początek podziękowaniadla Pani Patrycji-właścicielka szkoły)-serdeczna,... Monika K z Sopotu Zachęcam i polecam naukę w tej szkole (1) Witam.Bardzo polecam wybór nauki w tej właśnie szkole jazdy.Jestem osobą,... Renata
GORĄCO POLECAM!!! (1) Witam bardzo serdecznie i pozdrawiam OSK Jurkiewicz. Szczególne podziękowania... Anna Smolińska WSZYSTKO SUPER !!! POLECAM (1) Polecam gorąco OSK Jurkiewicz. Miła i przyjazna atmosfera. Dziejuję pani... Basia G. Renata-opinia:-) (1) Witam wszystkich ,polecam Osk Jurkiewicz :-)Dziekuje za przygotowanie mnie do... kattie_3@wp.pl POLECAM! (1) Wszystkim serdecznie polecam OSK Jurkiewicz! Wiedza teoretyczna przekazywana... Marlena KAROL - opinia (1) Polecam ta szkołę profesjonalne przygotowanie do egzaminu gwarantowane.... KAROL polecam (1) Witam polecam ten ośrodek szkolenia jest bardzo mila obsługa i dobrze... magda OŚRODEK GODNY POLECENIA (1) Sympatyczny i bardzo zaangażowany w swoją pracę Personel, rzetelnie... Dorota opinia (1) Zdecydowanie polecam ten ośrodek. Pani Patrycja jest niesamowicie pomocną i... Marta NAJLEPSZA SZKOŁA JAKA ISTNIEJE (1) Pochodzę z warmi i mazur,od czterech lat z przerwami próbowałem zdać egzamin... Krzysztof Ania - opinia (1) Polecam naukę jazdy w tej szkole! Zajęcia teoretyczne minęły bardzo... Ania OK (1) Szybki kurs, przystepni egzaminatorzy no i najniższa cena to coś co wyróżnia... Batman Zadowolony ;) (1) Jestem bardzo zadowolony Z teori Jak i z praktyki :) Pani Patrycja potrafi... PIOTR Gorąco polecam (1) Trafiłam tam, bo mieli jedną z ciekawszych ofert (jeśli chodzi o cenę).... Ewa L. Polecam tą szkołe (1) Naprawde polecam tą szkołe. Zdałem za drugim razem i jestem bardzo zadowolony... Tomek NAJLEPSZA SZKOŁA W GDYNI (1) Wykupiłam pakiet rozszerzony i był on tańszy niż podstawowe kursy w innych... Kalina Aga P. - opinia (1) Gorąco Polecam!!! Przy ogromnej Pomocy Pana Zbyszka Jurkiewicza zdałam za 2... Aga P. NAJLEPSZA SZKOŁA (1) Gorąco polecam OSK JURKIEWICZ, jeżeli chcecie zostać fachowo przygotowani do... Paweł Bielak