Polecam! (1) Tanio i skutecznie. Moją instruktorką była p. Agnieszka, która była... Majkel Polecam. (1) Szkoła godna polecenia. Instruktor - P. Andrzej. Zdałam za I podejściem. DN Szymon - Polecam! (1) Serdecznie polecam OSK Jurkiewicz! Swoje jazdy odbyłem z instruktorem... Szymon Jaworski
Monika - opinia (1) Witam!Chciałabym serdecznie podziękować pani Patrycji Jurkiewicz za... Monika GORACO POLECAM!!!! (1) NAJLEPSZA SZKOLA W TROJMIESCIE!!!!!!dziekuje PATRYCJI I PANU ANDZEJOWI za... emsi Andzia - opinia (1) Bardzo polecam OSK- JURKIEWICZ. Jest to miła, superowa szkoła gdzie można się... Andzia Serdecznie polecam :) (1) Naprawdę gorąco polecam Naukę Jazdy Jurkiewicz. Najważniejszą zaletą tej... Ola Polecam (1) Szczerze polecam. Będę wspominał nauke z uśmiechem na ustach. Super atmosfera... Robert Polecam (1) Serdecznie Polecam szkołę Jurkiewicz :) Uczyła mnie jeździć Patrycja, która... Aneta S polecam p. Agnieszkę (1) zaangażowana w jazdę, fajnie tłumaczy jak poprawnie wykonać manewry. egzamin... asia Polecam ! (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy Jurkiewicz : ). Cały kurs przebiegł w... Klaudia K. Suuuper! Zdecydowanie polecam! (3) Jestem absolwentem Ośrodka nauki jazdy Jurkiewicz i muszę przyznać, że będę... Jakub G. Tomek - opinia (1) Szczerze polecam. Swoją przygodę z "L-ką" będę wspominał z uśmiechem na... Tomek Szczerze polecam :) (1) Osobiście polecam wszystkim ośrodek Jurkiewicz. Wykłady przeprowadzone szybko... Kaja Gorąco POLECAM!!! (1) Polecam OSK Jurkiewicz- bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Miałam... Aneta Jak najbardziej TAK . ! (1) OSK Jurkiewicz- polecam osobą, które są mało pewne siebie i nie wierzą w... Paulina S. POLECAM !! (1) Goraco polecam Nauke Jazdy Jurkiewicz ;) Ogolnie kurs przebiegal bardzo... Mikołaj T Polecam!!! (1) Chcesz zdać ? to Pani Patrcja przygotuje Cie najlepiej i jej profesionalny... jacek janusz Polecam! (1) Super! Polecam! Miła atmosfera, cierpliwość instruktorów, dokładne nauczanie.... Mona Naprawdę BARDZO POLECAM ! (1) Jak najbardziej polecam szkole nauki jazdy JURKIEWICZ ! Włascicielka Patrycja... Ania M.