:) (1) Polecam tę szkołę nauki jazdy. Przyjemna atmosfera, nie ma spraw niemożliwych... Magda Ogromny pozytyw (1) Witam serdecznie wszystkich szukających fajnej szkoły nauki jazdy-właśnie ją... Kamila Polecam (1) Ukończyłem kurs i zdałem prawo jazdy za pierwszym podejściem. Bardzo miła i... Marcin
Super szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w tej szkole.Wykłady szybkie i... Lucyna POLECAM !!! (1) Z calego serca bardzo polecam szkole Jurkiewicz. Samochody na najwiekszym... Marylka Polecam (1) Polecam wszystkim było szybko, profesjonalnie i przyjemnie. Jazdy miałam z... Sylwia B ... (2) Poziom nauczania oraz czas trwania kursu ( który notabene miał być kursem... Justyna Naprawdę polecam! (1) Muszę przyznać, że Panie instruktorki z OSK Jurkiewicz spisały się na medal.... Nina godne polecenia!!!!!!!!!! (1) Na wstępie wielkie wielkie dzięki dla Patrycji za interesujące wyklady i... nick udało się!!! (1) W końcu udało się Babci zdobyć prawko Pozdrawiam Panią Patrycję oraz Panów... Babcia Benia REWELACJA!!!!! (1) Bardzo profesjonalne podejscie do kursanta, cierpliwosc, wysoką kultura... Kaska Zadowolony kierowca (1) Witam.Zdałem i to jest najlepsza ocena dla tej szkoły.Polecam... Marcin Tragedia!!! (2) Co do szkoły i właścicielki nie mam nic do zarzucenia ale jeżeli chodzi o... bez komantarza POLECAM !!! (1) Super podejście do kursanta, miła atmosfera. Jazda z P. Patrycją to czysta... Maciej POLECAM!!! (1) W szkole OSK Jurkiewicz wykupiłam tylko kilka godzin przed egzaminem i była... Karolina wielki wielki pozytyw (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia i zaangażowania instruktorów w... Krzysiek Cisowa POLECAM!!! (2) Polecam wszystkim OSK Jurkiewicz bardzo mil, sympatyczni ludzie a także... Sonia POLECAM (1) Polecam tą szkołę ;) ja zdałem za pierwszym razem :) wyjechałem na miasto... IREK GORĄO POLECAM : )) (1) BARDZO POLECAM NAUKĘ JAZDY W TYM OSRODKU. NAUKA JAZDY W SZKOLE ODBYWA SIE NA... mirka : )) NIE POLECAM NIKOMU (4) NIE POLECAM NIKOMU SZKOLY NAUKI JAZDY JURKIEWICZ. OPINIE NA FORUM NAPISANE SA... MICHAL