Tragedia!!!
Co do szkoły i właścicielki nie mam nic do zarzucenia ale jeżeli chodzi o jazdy to jakaś porażka !!! Nie dość że jezdziłam starym lanosem albo jeszcze czymś gorszym to byłam oszukiwana bo podczas moich jazd instruktor wychodził sobie na zakupy albo coś załatwić jak sie pozniej okazywało zamiast godziny miałam 40-30 min. Do tego instruktor nie zwracał uwagi na mnie rozmawiał wciąż przez telefon to jakaś kpina. Oczywiście nie zdałam egzaminu, dopóki nie poszłam do renomowanego ośrodka jakim jest ELKA SCHOOL tam jezdziłam po trasach egzaminacyjnych i instruktor zwracał uwage na każdy szczegół i błąd jaki popełniałam. Przez instruktora z OSK jurkiewicz straciłam pewność siebie i bałam się jezdzić. W przeciągu ok 10 godzin w ELKA School potrafiłam jezdzic i nabrałam pewności a przede wszystkim nauczyłam się więcej niz przez 30 godzin w OSK Jurkiewicz! Jakby ktoś bardzo chciał kupic na gruponie zamieszczoną oferte to wstrzymajcie się warto dopłacić a nauczyc się na prawde jezdzić niż psuc sobie nerwy!!!