Filip - opinia (1) Najlepsza szkoła ! Zdałem prawko za pierwszym ! Polecam wszystkim. Świetni... Filip dobrze przygotowóją do Egzaminu (1) Dziś zdałem egzamin z prawka B za pierwszym razem.Bardzo polecam naukę jazdy... Łukasz Szreder Super!!! (1) Super szkoła, super instruktorzy!!! Jeździłam ze wszystkimi trzema, ale to... Zuza
Polecam (1) Bardzo polecam! Co prawda zdałam dawno, bo w zeszłym roku w październiku, ale... Kasia Angelika M - opinia (1) Polecam z całego serca Naukę jazdy Jurkiewicz. Pani Patrycja jest bardzo... Angelika M Jeśli chcesz zda to tylko u nich! (1) Serdecznie polecam nauke jazdy Jurkiewicz i pozdrawiam caly zespol.... Aga Lepszej szkoły nie znajdziesz ! (1) Tylko ta szkoła i żadna inna! Mega atmosfera, pełen profesjonalizm, wsiadasz... Gosia Polecam :) (1) W tej szkole uczysz sie wszystkiego zdalam za pierwszym razem :) Bardzo... Pati S Prawo Jazdy - Zdałam Egzamin !!! (1) Wreszcie zdałam egzamin. Bardzo polecam instruktora Pana Andrzeja - jego... Gosia Super! Polecam! Polecam! Polecam! (1) Dziękuję bardzo! Oj dłuuuuugo ja zdawałam swoje prawo jazdy... w różnych... Radosna Daria :) Super szkoła (1) Dzięki sposobowi nauczania w tej szkole, a przede wszystkim dzięki... Karolina Super szkoła jazdy!!!! (1) Bardzo fajnie mi się jeździło, szczególne podziękowania dla Pani Agnieszki za... Agnieszka Gorąco polecam! (1) pełen profesjonalizm przy miłej atmosferze :) gorąco polecam wszystkim!... Beata K. POLECAM PANIA AGNIESZKE!!! (1) Polecam szkolke a przede wszystkim Pania Agnieszke! Nie dosc ze dobrze uczy... Katarzyna A. POLECAM! (1) Polecam serdecznie! Pani Agnieszka jest najlepsza na świecie:) Dzięki niej... Katarzyna Polecam!! (1) Bardzo gorąco polecam szkołę nauki jazdy Jurkiewicz dzięki tej szkole w końcu... zadowolony kursant BARDZO POLECAM!! (1) Po 10 latach przerwy na Gruponie kupiłam kurs i jedne czego żałuję, to to że... Ola polecam (1) Po prostu fajna szkoła, instruktorzy potrafią przekazać wiedzę, ja osobiście... E Nauczą każdego! (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy, a w szczególności instruktorkę - p.... Dorota Polecam :D (1) Serdecznie polecam szkołę Jurkiewicz ;D Bardzo dobre przygotowanie. Jeździłam... Dominika