polecam!!!!! (1) Żłobek,jak wszystko ma swoje plusy i minusy.Dla mnie plusem jest fakt,że... mama Mama - opinia (1) Świat Malucha poleciła mi koleżanka. Moja córcia chodziła do innej placówki,... Mama Mama - opinia (1) Moje dziecko uczeszczalo do zlobka Swiat Malucha. Co do opieki nie mam... Mama
Polecam!!! (1) Jeśli nie wiesz, gdzie najlepiej zajmą się twoim dzieckiem to możesz śmiało... Mama Super miejsce dla dzieci (1) Moje dziecko uczęszcza do tego Żłobka i zawsze rano krzyczy że chce iść do... Ewelina Profesjonalna opieka i super miejsce (1) Witam Mój synek uczęszczał do tego żłobka i muszę wystawić bardzo pozytywna... aleksandra Bardzo polecam :)!!!! (1) Bardzo polecam żłobek świat malucha. Moje dzieciaczki zawsze wychodzą ze... Mama Absolutnie zadowolona mama (1) Nie mogę pozostać bierna, jak widzę opinię, że które mają się nijak do... Mama- klientka Absolutnie nie polecam (1) W pomieszczeniach dziwny zapach, który czuć każdego dnia, mimo wietrzenia nie... Klientka Nie ma lepszego miejsca! (1) Świetne miejsce, panie bardzo sympatyczne, z dużą porcją miłości i... Zadwolona mama Bardzo polecam (1) Polecam żłobek z czystym sumieniem. Uczęszczał tam mój synek. "ciocie" są... Aleksandra Polecam (1) Świat malucha to idealne miejsce dla dzieci, które po raz pierwszy "na... Małgorzata polecam (1) oddaliśmy swojego synka jak miał 10 miesiecy obecnie ma 13 i w weekendy około... kinham Polecam z czystym sumieniem !! (1) Zdecydowanie jeden z najlepszych żłobków w Gdańsku. Panie opiekunki serdeczne... karola polecam (1) z mężem szukaliśmy żłobka spełniającego nasze wymagania. Ten żłobek spełnia w... marta Polecam z czystym sumieniem! (1) Cóż można napisać? :) Profesjonalna opieka nad dziećmi , przesympatyczne Pani... Aleksandra Polecam (1) Dziecko czuje się jak w domu:)A Ciocie w każdej chwili dbają o bezpieczeństwo... Joanna POLECAM! (1) Polecam wszystkim Mamom, które wracają do pracy i nie są zdecydowane co... Kubas POLECAM !! POLECAM !!! (1) Również polecam punkt w 100 %, moje dziecko jest tam od samego początku,... KACHA_GDA WARTO POLECAM!!!! (2) Od września został otwarty ten punkt, który naprawdę robi bardzo dobre... MAMA