Wspaniałe miejsce! (2) Moje Dziecko uczęszcza do "Świata Smyka" od paru miesięcy. Przez ten okres... Mama Wymarzone miejsce dla Malucha (1) Moje dziecko uczęszcza do Smyka już trzeci rok i nigdy nie żałowałam podjętej... Zadowolona Mama NACIĄGANIE RODZICÓW NA KOSZTY (2) Sale zaledwie dwie kameralne, przez co dzieci mają mało miejsca na zabawę.... LIDZIA
POLECAM! Świetne miejsce dla maluchów! (1) Córka chodzi do SMYKA od kilku miesięcy i wiem, że dokonaliśmy z mężem... Kasia Stała klientka (1) Nasza córeczka uczęszcza do "Świata Smyka" już drugi rok. Jesteśmy bardzo... Stała klientka Dorota - opinia (1) Placówka przyjazna rodzicom pracującym poza miejscem zamieszkania i... Dorota Polecam (1) Moja wnuczka chodzi już do tej placówki drugi rok. Jestem bardzo zadowolona z... zadowolona babcia Polecam wszystkim (1) Przede wszystkim świetna opieka oraz ciekawe zajęcia dodatkowe, na które... Zadowolona mama Wielkie rozczarowanie (2) Dziecko moje uczęszczało do tego przedszkola przez 7 miesięcy. Byłam bardzo... Rozczarowana Mama Polecam (1) Polecam.Mały chodzi tam z ochotą i nawet nie przeraża go to, że jest... Mama Polecam (1) Polecam tę placówkę, dziecko zostej bez stresu - mejgo również, rozwija sie... Zadowolona mama Polecam! (1) Zostawiam tam swoje dziecko z poczuciem, że jest bezpieczne i będzie się... mama Maria Muszyńska - opinia (1) Miła placówka o przyjemnym wnętrzu. Kameralna atmosfera. Odpowiednie... Maria Muszyńska Zadowolony ojciec (1) nareszcie przedszkole w ktorym opiekunowie rozumieja nie tylko dzieciakow ale... Maciek B BARDZO FAJNE PRZEDSZKOLE (1) Wszystkim bardzo polecam, panie w przedszkole są super, atmosfera fajna i... kamil super (1) Bardzo gorąco wszystkim polecam, przede wszystkim ze względu na bardzo... Aneta