Barbara - opinia (1) Wyjątkowa firma, nie tylko na trójmiejskim rynku. Przejrzysta procedura... Barbara zadowolony klient Jarek - opinia (1) Zamówiłem drzwi wewnętrzne oraz żaluzje okienne na duże drzwi przesuwane typu... zadowolony klient Jarek Adrian - opinia (1) Pani Marzena to specjalistka w swoim fachu. Dostosuje wszelkie aspekty... Adrian
Adrian - opinia (1) Świetna realizacja, kolejna kuchnia w kolejnym mieszkaniu zrealizowana w... Adrian Dawid - opinia (1) Odradzam. Kontakt posprzedażowy fatalny. Dawid Polecam! (1) Firma Świat Wnętrz wykonywała wszystkie zabudowy na wymiar w naszym nowym... Ewa M jakość mebli nie powala..... (1) Niestety meble kuchenne za kilkanaście tys. złotych są słabej jakości. Po... użytkownik Gorąco polecamy Świat Wnętrz! (1) Realizacja naszego projektu kuchni przebiegała w trzech etapach:... Piotr Kozakowski Zdecydowanie polecam! (1) Współpraca z Panią Marzeną ze Świata Wnętrz to była prawdziwa przyjemność. Do... Krzysztof Świat Wnętrz - Bardzo polecam! (1) Bardzo solidne wykonanie, fachowe doradztwo, dokładna realizacja "zachcianek"... Zbigniew Jak najbardziej POLECAM (1) Świat Wnętrz był jedną z 5 firm, do których zadzwoniłem w sprawie zakupu... Jerzy Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług. Począwszy od asortymentu, obsługi,... Elżbieta Dobry wybór (1) Świat Wnętrz to dobry wybór przy urządzaniu mieszkania z wielu względów. Pani... Agnieszka Polecam (1) Polecam. Dwa razy zamawiałam meble i drzwi wewnętrzne na wymiar. Jestem... Krystyna Świat Wnętrz to świetni fachowcy! Polecam :) (1) Firmę Świat Wnętrz polecili nam Zapp Architekci z Gdańska i nie żałujemy, że... Bero bardzo dobra jakość i terminowość prac (1) z Swiatem wnetrz i Pania Marzena zreazlizowalem juz kolejne mieszkanie. Pełne... maciej Sprzęt AGD pierwsza klasa, super ceny. (1) Duże doświadczenie jeżeli chodzi o sprzęt AGD, pomoc w wyborze ogromna,... Sławek Przestrzegam! (1) Przestrzegam! Bardzo długo szukałam opinii o firmie w internecie, ale nie... Monika Bardzo sprawna i miła obsługa, fachowe doradztwo (1) Witam, u Pani Marzeny robiliśmy z mężem kuchnie i przedpokój, wraz z szafą... Magda R. ocena (1) Świetna obsługa, niskie ceny, szybka realizacja projektu, duży wybór... Adrian Bakuła