the best (1) co tu dużo pisać - the best of the best!!!!!! idol Mistrz Kuba (1) Mistrz sztuki!!!! Sympatyczny koleś!!! Umie słuchać!!! po prostu bajka :) nko Jak Salvador Dali (1) Mialem duzego kleksa na lydzce ktorego chcialem zakryc w stylu... Jarek
Najlepszy! (1) Pod maszynkę Kuby trafiłam prawie rok temu i teraz już wiem, że na lepszego... Ewa Nie ma się co zastanwiać, trzeba się dziabać. (1) Każdy, kto myśli o zrobieniu sobie tatuażu, powinien zastanowić się dwa razy,... Chili Genialny! (1) U Kuby robiłam swój pierwszy tatuaż,dosyć konkretny jak na pierwszy... Nie... Maja Artysta z maszynką (1) Długo szukałem osoby która przyozdobi moją skórę tatuażem który nosiłem w... Norb polecam (1) potwierdzenie tezy ze najlepiej wychodzi robienie tego czego sie kocha. kuba-... marcin Art (1) Stanowczo polecam. Kuba jest artystą, a nie wyłącznie rzemieślnikiem. Potrafi... Rafał wirtuoz maszynki :) (1) polecam wszystkim. Przemiła atmosfera , świetna kreatywna praca. Człowiek... Andrzej najlepszy (1) zrobiłem u Kuby już całe plecy, obecnie robię rękaw i na pewno na tym się nie... Freak