Świetna szkoła i instruktorzy (zwłaszcza pan Janusz Sowa) :)
Polecam wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z samochodem - na każdym kroku można spotkać się z miłym i profesjonalnym personelem. Zarówno obsługa jak i wykładowcy są zawsze uśmiechnięci, życzliwi, weseli i świetnie przygotowani. Pan Maciek Urlicki prowadząc swoje wykłady z humorem i pełen energii, nawet o 9 rano w niedziele potrafił obudzić swoją grupę i sprawić, że z pozoru mozolna nauka zasad została opanowana przez nas bardzo szybko,a wszystkie potrzebne informacje zapadają w pamięci na długo. Oczywiście najważniejszym elementem kursu są jazdy z instruktorem, na którego nie mogłam trafić lepiej. Pan Janusz Sowa nie bez powodu został okrzyknięty człowiekiem o anielskiej cierpliwości - świetnie przygotowuje swoich kursantów, tłumaczy i nawet przy najgorszych przypadkach nie da się go wyprowadzić z równowagi. Świetnie mi się z nim jeździło i czułam, że jestem w pełni przygotowana do samodzielnej jazdy po drogach :) Bez dwóch zdań gorąco polecam tę szkółkę wszystkim przyszłym kierowcom.