Swietny czlowiek i lekarz
Pan Doktor operowal mi bark. Po wypadku moj bark byl do tego stopnia nie do uzytku ze wypadal mi ze stawu doslownie przy kazdym, nawet najmniejszym ruchu. Szukajac pomocy bylem u lekarzy w Braniewie, Elblagu, Olsztynie, Warszawie, Poznaniu, lecz opinie ich pacjentow mnie nie zachecily. Wszyscy operowali starymi metodami, ktore czesto po prostu sie nie sprawdzaly, pozostawiajac pacjentow po operacji w stanie gorszym niz byli oni przed operacja. Ponadto okresy oczekiwania byly dlugie, natomiast prywatne operacje (mimo braku dobrych opinii) - bardzo drogie. Kiedy przez przypadek dowiedzialem sie o panu dr. Ostojskim natychmiast do niego zadzwonilem. Po konsultacji pan dr. udzieli mi wyczerpujacych informacji o stanie mojego barku i nowoczesnych sposobach jego leczenia. Kiedy zdecydowalem sie na operacje przydzielono mi pierwsz wolny termin na za tydzien w szpitalu w Koscierzynie. Jedyne koszty jakie ponioslem byly zwiazane z zakupem na wlasna reke "kotwic" , ktorych kasa chorych nie chciala zaplacic (ca 200 zl ). Dzis jestem 9 lat po operacji a reka jest jak nowa. Bez Doktora Ostojskiego bylbym kaleka. Polecam go z pelnym przekonaniem. To najlepszy specjalista w Polsce !