Świetny specjalista!
Szczerze polecam terapię u z Pani Karoliny. Pani Karolina potrafi słuchać, jest sympatyczną osobą i nie ocenia pacjentów.Wizyty pozwoliły mi lepiej zrozumieć siebie i lęki społeczne, które często kierowały moim zachowaniem. Nauczyłam się rozpoznawać emocje i być bardziej asertywna w kontaktach z ludźmi. Pani Karolina potrafi dotrzeć do sedna problemów. Terapia uświadomiła mi, co tak naprawdę kieruje moim zachowaniem i jak reagować w sytuacjach, w których zwykle unikałam konfrontacji.
Wskazówki Pani Karoliny, pozwoliły mi na umiejętne odczytywanie swoich myśli i emocji oraz reagowanie i radzenie sobie z nimi.
Długo podejmowałam decyzję o wizycie u specjalisty i był to mój pierwszy kontakt z psychologiem, dlatego tym bardziej cieszę się, że wybrałam właśnie Panią Karolinę. Pani Karolino – dziękuję!
Wskazówki Pani Karoliny, pozwoliły mi na umiejętne odczytywanie swoich myśli i emocji oraz reagowanie i radzenie sobie z nimi.
Długo podejmowałam decyzję o wizycie u specjalisty i był to mój pierwszy kontakt z psychologiem, dlatego tym bardziej cieszę się, że wybrałam właśnie Panią Karolinę. Pani Karolino – dziękuję!