Świeżo Sushi

Sushi

Gdynia, Nowowiczlińska 24

Krzysiek - ocena (1) Pyszne sushi w bardzo dobrej cenie, świeże produkty i miła obsługa Krzysiek Kazik - ocena (1) Smak przeciętny, nie rozumiem zachwytów. Kazik Alicja - ocena (1) Każdy kęs to była przyjemność, serio. Dawno nie jadłam czegos tak dobrego. W... Alicja
Roksana Trzebiatowska - ocena (1) najlepsze sushi w gdyni, nic dodac nic ujac Roksana Trzebiatowska Maria K. - ocena (1) Fatalnie, wszystkie rolki się rozpadały Maria K. Marta - ocena (1) Pysznie świeżo i pięknie! Dowożą nawet do ościennych miejscowości tj. Bojano... Marta Malina - ocena (1) Najlepsze sushi w Trójmieście ️ Zawsze świeżo i pysznie obsługa też na... Malina John Trawolta - ocena (1) wspaniala obsluga, pyszne sushi. Polecam! John Trawolta Marcelina - ocena (1) Sushi Zamawiam regularnie, za każdym razem przepyszne i pięknie podane!!... Marcelina Katarzyna - ocena (1) Najlepsze sushi jakie do tej pory jadłam Jemy u was od początku istnienia I... Katarzyna Waldi - ocena (1) Jak zawsze pysznie jak zawsze na czas jak zawsze najlepsze na całą Gdynię... Waldi Kaszub - ocena (1) Naprawdę bajka, miód w kubkach smakowych. Jadłem już kilka razy i już nigdy... Kaszub Driver - ocena (1) Super smaki! Pięknie podane. polecam Driver Karolina - ocena (1) Oceniam po kilkunastu zamówieniach na przestrzeni 1,5 roku - zawsze świeżo :)... Karolina Betix - opinia (1) Sushi po prostu przepyszne!!!!!!!!! Betix Mchael Angelo - opinia (1) Najlepsze sushi. Świeże, pyszne. Obsługa bardzo miła! Mchael Angelo Gangi - opinia (1) Menu dopasowane dla każdego, obsługa przesympatyczna, dostawy expresowe i jak... Gangi Marek z Dąbrowy - opinia (1) Bardzo smaczne sushi. Najlepsze jakie jadłem. Polecam z czystym sumieniem.... Marek z Dąbrowy Gangi - opinia (1) Menu dopasowane dla każdego, obsługa przesympatyczna, dostawy expresowe i jak... Gangi Kuba - opinia (1) Kolejne zamówienie i kolejny raz się nie zawiedliśmy. Super! Kuba