Dady cool (4) sylwester to jeden wielki przekręt a te wszystkie dyskoteko kluby zaszczane... drops A może Sylwester w Gdyni pod chmurką? (57) Pomyślałam sobie, że może zebrać się w Sylwestra zwartą grupą singli pod... mika single Sopot ;) (13) może jakieś spontaniczne spotkanie w więcej osób tu? alka
CZY JEST TU JESZCZE KTOŚ KTO NIE MA PLANÓW NA SYLWESTRA? (14) Sprawa wygląda tak, że nie mam w dalszym ciągu planów na sylwestra a jestem... sylwia ja też chcę na Sylwestra-zdecydowanie (14) Dość siedzenia w domu i rozpamiętywania..zdecydowanie chcę gdzieś pójść do... Spiąca królewna Przystojny facet 30 (1) Spędzi noc sylwestrowa z Miłą kobietą Tomasz kto ma ochote spedzić sylwestra ze mna w domu? (3) Witam Mam plan pojechać na długą a następnie spedzic sylwestra w... !ada szukam kierowcy na Sylwestra (9) HEJ;) Czy może ktoś z was nie pije w tę wyjątkową noc i jest w stanie o 3... *** VERSALKA czy CZEKOLADA na sylwestra i dlaczego? :) (7) Co polecacie dla kobiety z klasą 35 lat :)? sama ale nie samotna W Gdyni zbiórka aktualna? (7) To co z sylwestrem? Jest już jutro. Ile osób pisze się na Gdynię? Mój wiek +30 majkaa spontaniczny sylwester (1) Hej, mam 19 lat i szukam partnerki na sylwestra. Zabawa pod chmurką i może w... ktoś sama w sylwestra (4) cześć nie chcę spędzać sylwestra w domu. Może ma ktoś ochotę gdzieś wyjść mam... ewwwww sylwek w kwadracie lub koncert w gdańsku (1) Hej ;) Mam 21 lat, szukam kogoś najlepiej płci pięknej, kto chciałby się... alsy szukam partnera na Sylwestra (4) Hejka szukam partnera na Sylwestra 2010/2011. Lat 33-41, rozwiedziony lub... Agunia Jakie plany Sylwestrowe? (19) Macie juz jakies plany sylwestrowe ?? sylwester 2011 Koncert, plaża, plener, impreza :)???? (3) Witam może ktoś miałby ochotę wybrać się na koncert w Gdańsku lub po prostu... Mrc Sylwester dla singli na molo ? (1) Może byśmy zorganizowali jakiegoś sylwestra w Sopocie na molo dla singli ??... Vaders sympatyczna towarzyszke poznam (1) Sympatyczny 25 latek z gdanska 185/85 szuka fajnej towarzyszki na wieczor... sympatyczny mam bilety do Teatru Muzycznego (3) nieoczekiwanie zostałam z dwoma biletami do Teatru Muzycznego na... aga50 Chętnie zaprosimy dwie dziewczyny na sylwestra (1) Witam Zaprosimy dwie dziewczyny na sylwestra. Jedziemy z kolegą na domek... Rafał i Krzysiek