Sylwester-Gdynia- wolne miejsce! (2) mamy 1 miejsce dla singielki lub singla (40-50lat) na sylwestra w Gdyni -... ablaf Poszukuję Pana na Sylwestra (3) Pani po 50-tce ( 170 cm) . Poszukuję Pana w celu wspólnego spędzenia... Azika Poszukuję domku do wynajęcia na sylwestra (3) Witam. Jak w temacie, min. 15-nasto osobowego, w miare rozsądna cena. Może... semiduck
ON ZAPROSI NA SYLWKA SINGIELKE (8) EJKA Zaprosze fajna ,sympatyczna dziewczyne na ZABAWE SYLWESTROWA otoz mam... goscik2 Sylwester Express (1) Słyszeliście o ekspresowych wyjazdowych Sylwestrach np. do Berlina czy Pragi?... Ada250 Poszukuje Pania do pary na sylwester w hotelu. lacznie 4 osoby. Gdynia (2) szukam jakas pania dla kolegi na wspolny sylwester. spedzamy w hotelu jedna... Monia GDZIE SUPER SYLWESTER DLA 30-STOLATKÓW??? (7) Od kilku dobrych lat możemy z mężem i znajomymi parami wyjść na sylwestra,... sobocińska Sylwester Blaszany Bębenek - proszę o opinie (3) Wybiera się ktoś może na Sylwestra do Blaszanego Bębenka? Zastanawiamy się... magda Może spędzimy razem sylwestra? (14) Od jakiegoś czasu jestem singlem, coraz ostrożniej lokuje swoje uczucia.... Gdańszczanin sylwester (3) hej! mam na imię Ewa. jestem atrakacyjna 40paro-latką,ale niestety chwilowo... ewa sylewster " pod lipami" łęgowo - proszę o opinie (4) j.w. będę wdzięczna za wasze uwagi. j.j Gdzie na sylwestra? (3) Gdzie w Gdańsku można ciekawie spędzić sylwestra? studentki'93 ;) gdzie na zwykłą dyskotekę sylwestrową (8) poradźcie.....mamy po 32 lata, malo kasy na bale za 200 zł od osoby, gdzie... a....s...... Sylwester w Morfeuszu - Rumia. Proszę o opinie (3) Zastanawiam się nad spędzeniem Sylwestra w Morfeuszu w Rumii.... Magda Sylwester 2012/2013 ????????????? (2) Szukamy miejsca w 3miescie na fajna impreze sylwestrowa. Chodzi o to aby byl... Marek poszuje dla mamy partnera na sylwestra (2) Witam serdeczne Chcemy zabrarać mame na sylwestra i poszukuje dla nie... Menia Pierwszy sylwester w Gdańsku, jak go spędzić? (5) Jedziemy do Gdańska na 2 dni, ze Śląska, także długą podróż chcielibyśmy... daanyiyang sylwester w gdańsku gdzie (3) cena w granicach 200-300zł gdzie byliście zależy nam na tańcach i dobrym... efa jak co roku? (3) Zastanawiam się , czy w tym roku będzie podobnie jak w poprzednich , tzn... fenicjan Szukam noclegu na sylwestra (8) Cześć, szukam noclegu dla dwóch osób w Sopocie na okres 30 grudnia - 2... david