Sylwester w Jazz Scena Cafe

Temat dostępny też na forum: Sylwester w Jazz Scena Cafe
Wszystkie miejsca są już wyprzedane.Zapraszamy na Sylwestra na Pokład! =>Jazz Cafe Scena to miejsce szczególne,tak jak szczególną instytucją jestTeatr im. Witolda GombrowiczaElegancki styl, doskonała akustyka, klimatyzowane wnętrze...Jazz Cafe ScenaSpecjalne miejsce dla JAZZUSpecjalne miejsce dla Ciebie...... nawet jeśli za Jazzemnie przepadasz.W Sylwestrową noczapraszamy na wspaniała ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester 08/09

Byłem na tym Sylwestrze. Pierwsze wrażeni oczywiście pozytywne. Ale później było tylko gorzej - DJ zaczął grać o 23, jedzienie zimne, na napoje wyskokowe trzeba było czekać, po toaście noworocznym DJ nie wiedział chyba co ma zrobić więc przestał grać wogóle. Na jedzeniu wygiąłem widelec - takie było "miękkie:. Poprostu tragedia. Jeśli ktoś ma ochote wydać kasę i potem narzekać to to miejsce jest do tego idealne. 3 półmiski przez cały wieczór z jedzenie a w menu 8 pozycji.Dobrze, że chociaż żurek był ciepły.Przestrzegam i napewno więcej tam nie pójdę.

Sylwester :) !!

To był już mój drugi sylwester w tym loklau i drugi raz jestem równie zadowolony. Klimat miejsca bardzo fajny, muzyka ok, przednia zabawa. W przyszłym roku też się piszę!

Inne tematy z forum

Spotkanie z Ministrem Radosławem Sikorskim (5 odpowiedzi)

Zapraszamy do udziału w spotkaniu z Ministrem Spraw Zagranicznych Radosławem Sikorskim, które...

Halowe zawody w skokach JumpOFF (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na zawody w skokach przez przeszkody rozgrywane na Hali Pomarańczowej na Hipodromie....

Kabaret Moralnego Niepokoju - Normalne to to nie jest (13 odpowiedzi)

Normalne to to nie jest.No czasem to już się nie da normalnie iść, bo człowiek się zatrzymuje, bo...