Sylwia Mistrzynią Mistrzów !! Nikt inny tylko OSK JANKAR !
Profesjonalistka...mało...mistrzyni, również za mało.Żeby móc określić jak idealną instruktorką była Sylwia potrzebowałbym 2u krotną ilość dopuszczalnych tutaj znaków.Kobieta naprawdę jest dobra w tym co robi.Na moim przykładzie,mistrz kierownicy wózka widłowego staję się prawdziwym kierowcą.Każda godzina spędzona na kursie jazdy była dla mnie przyjemnością.Doskonałe, fachowe podejście do sprawy czyni Sylwię jedyną w swoim rodzaju.Przy takiej instruktorce słowo 'stres' nie istnieje."Ciężki przypadek" (czytaj ja) nie stanowi dla niej problemu żeby uporać się z wpojeniem zasad ruchu drogowego i prawidłowym przygotowaniem do egzaminu końcowego.Naprawdę należą się Jej Wielkie Brawa i Podziękowania za poświęcony czas i wysiłek.Teraz nie wyobrażam sobie żadnego innego instruktora.Zawszę będzie moim Aniołem Stróżem który wciśnie ten pedał hamulca roboczego w razie niebezpieczeństwa.Jeszcze jakiś czas temu bardzo mnie to drażniło ale teraz z całego serca Jej za tą czujność bardzo dziękuje.
Oczywiście duża pochwała należy się OSK JANKAR.Główny wódz Apaczów Karol, naprawdę świetnie zorganizował tą szkołę.Wszystko z profs. podejściem do kursantów.
Ale Sylwia pamiętaj : You're the one
Oczywiście duża pochwała należy się OSK JANKAR.Główny wódz Apaczów Karol, naprawdę świetnie zorganizował tą szkołę.Wszystko z profs. podejściem do kursantów.
Ale Sylwia pamiętaj : You're the one