Współpraca z Pauliną od samego początku była niezwykle owocna, po przeprowadzeniu szerokiego wywiadu, zebraniu inspiracji i naszych oczekiwań wobec aranżacji mieszkania wiedziałam, że idealnie trafiłam. Podobna estetyka, pomysły na wykorzystanie każdego metra wymarzonego mieszkania. Paulina posiada bardzo cenną cechę, potrafi słuchać klienta oraz wybrać najlepsze rozwiązanie dla danej aranżacji. Paulina pomogła nam rozwiać wiele wątpliwości i wybrać najlepsze rozwiązanie dobrane do naszych potrzeb. Idealnie odzwierciedliła nasze wizję wymarzonego mieszkania, sprostała wyzwaniom, które jej powierzyliśmy. Przez świetny kontakt i otwartość Pauliny nasz wykonawca nie miał najmniejszych problemów z wykończeniem wymagającego projektu mieszkania. Estetyka i wyczucie jej stylu świetnie zgrała się z moimi pomysłami i inspiracjami.
Paulina to niezwykle wrażliwa, młoda i pomysłowa projektantka, ułatwiająca klientom zamieszkać w swoim wyśnionym m4.
Serdecznie polecam usługi botu.design, bardzo się cieszę, że mogłyśmy współpracować, mam nadzieje, że to nie ostatnia współpraca z Pauliną.
Gorąco polecam.