Syn znanego biznesmena ugodzony nożem

Opinie do artykułu: Syn znanego biznesmena ugodzony nożem.

Dwie osoby ranił nożem podczas nocnej bójki 21-latek z Gdyni. Wszystko działo się w centrum Sopotu. Według naszych informacji do szpitala trafił m.in. 25-letni syn Ryszarda Krauzego, jednego z najbogatszych Polaków.Do bójki doszło dziś około godz. 4 rano u zbiegu ulic Bohaterów Monte Cassino i Haffnera w Sopocie, tuż obok popularnego baru z zapiekankami. Według naszych ustaleń o wszystkim zadecydował przypadek - pijanemu 21-latkowi nie spodobał się sposób, w jaki 25-letni syn biznesmena na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

powiem Wam jak to było

ja nie mam syna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

za małe kary na nożowników
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

syn biznesmena

z tym "biznesmenem" to się trochę rozpędziliście, ale reklama zapiekanek wyszła wam super :-)
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żenada jak potrafią opisac to media

Cie­ka­we to co pi­sze­cie ,ale nikt nie na­pi­sał za ochro­nia­rzy było wię­cej a sy­na­lek tego zło­dzie­ja z kum­pla­mi pierw­szy za­czął? i ze go­ściu który dźgnął nożem jest cały po­bi­ty i tylko to ze miał nóź ura­to­wa­ło być może jego zdro­wie????? zna­jąc życie nigdy się nie do­wie­my co było na ka­me­rach. W tyk kraju rzą­dzą media i bo­ga­ci syn­ko­wie....
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 27

do A.

Zrozumiesz jak Ciebie sprzeda.

Na tym kończę tę "smutną" wymianę zdań.
pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie sądzę

Xxxxx
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze że był jego ochrorniarz,

bo by go zabił. Dać przykładnie dożywocie, niech się nauczy drań
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

OCHRONIARZ!

Ja się pytam skąd On się wziął? Broni syna biznesmena.. powinien powalić tego napastnika jednym ciosem...co to za ochrona?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Riczard już o sprawcę zadba :)

Dostanie odpowiedni wyrok, a w kajdanowie się odpowiednio nim "znajomi" zaopiekują. I dobrze!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

TO MÓGŁ BYĆ WASZ SYN....
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

dedukcja

z ochroniarzem łazi: celebryta, biznesmen (nie koniecznie uczciwy) ktos kto czegos sie boi, no moze aktor znany...ale koszykarz? z takiej marnej rybackiej druzyny? to chyba fanaberia...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 21

"To osoba znana stróżom prawa"

"był już notowany za przestępstwa przeciwko zdrowiu".
W takim razie do wiezienia powinien isc "stroz prawa", dzieki ktoremu chwast chodzil na wolnosci.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zawsze w takich sprawach sprawca był dobrze znany policji i karany w przeszłości za podobne czyny. To daje do myślenia...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

25 lat!!!

25 lat dla takiego co wyciąga nóż i go używa ...jak wbija go w brzuch innej osobie to chce go zabić a to jest próba zabójstwa ...do pudła z takimi na 25 lat...niech się nauczą małolaci...
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Arka

Arka rządzi w Sopocie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 18

sopot...

na morenie jest o wiele ciekawiej !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co ty nie powiesz...

Chyba naoglądałaś się za dużo filmów, w Polsce jak za szybko wyciągnąłby broń to jeszcze z własnej kieszeni musiałby płacić odszkodowanie.

Pewnie akcja była bardzo szybka i nie zdążył zareagować ale swoją drogą szkoda że ochroniarz bardziej go nie poturbował, może miałby gnojek nauczkę na przyszłość.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

wzruszasz mnie mlodziak

Xxxx
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

aleksik za bardzo fikał?

a ktoś nie wiedział kim on jest i za bardzo nie kontrolował co robi...ehhh
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

też by napisali tylko nie wspominaliby o ojcu poszkodowanego ...

natomiast jakiś cud miał miejsce , że akurat przechodził tam patrol policji (z tragarzami) i udało się bandziora złapać. Chyba, że patrol policji w trakcie swojej słuzby był nieformalnym kordonem wspomagającym bodyguarda i to by wyjaśniało ich szybką akcję z pojmaniem nożownika.
Ciekawe czy ochroniarz miał przy sobie broń palną i ciekawe, że dał się zaskoczyć przez jakiegoś GUANiarza z kosą
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 5