Syn znanego biznesmena ugodzony nożem

Opinie do artykułu: Syn znanego biznesmena ugodzony nożem.

Dwie osoby ranił nożem podczas nocnej bójki 21-latek z Gdyni. Wszystko działo się w centrum Sopotu. Według naszych informacji do szpitala trafił m.in. 25-letni syn Ryszarda Krauzego, jednego z najbogatszych Polaków.Do bójki doszło dziś około godz. 4 rano u zbiegu ulic Bohaterów Monte Cassino i Haffnera w Sopocie, tuż obok popularnego baru z zapiekankami. Według naszych ustaleń o wszystkim zadecydował przypadek - pijanemu 21-latkowi nie spodobał się sposób, w jaki 25-letni syn biznesmena na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście, że powinien pracować tylko proszę nie mów mi, że każdy absolwent socjologii ma takie same szanse na zatrudnienie, co wyżej wymieniony :) Gdyby jeszcze pracował w prywatnej firmie, ale oczywiście pracuje w spółce, której udziałowcami są samorządy.
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 18

I co to ci da gdy ktoś strzeli ci w plecy, albo czy jesteś w stanie kontrolować każdy niefortunny upadek np. glową prosto w gzyms?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Agata

Gowniarz nie ochroniarz dobry ochroniarz wyciaga bron i wali gowniarza po kolanach nie zabije a na całe zycie wsadzi w wozek inwalidzki.I tak powinno byc .Panie Krauze pajac z pana ze taka ochrone zafundował pan synowi
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 21

mossadu
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 14

antoni to pan?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

"był już notowany za przestępstwa przeciwko zdrowiu"

i to jest prawo, wbicie komuś dwa razy kosy w brzuch to przestępstwo przeciwko zdrowiu, w żadnym razie próba zabójstwa...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehe to ci sie udało
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

bycie pijanym zawsze jest okolicznością obciążającą.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

potwierdzam

miałem okazję spotkać młodego na mieście w Sopocie i był bardzo agresywny do każdego co się nie tak popatrzył albo powiedział ...ale wtedy było 2 ochroniarzy ... wydaje mi się ze młody zaczął temat bójki
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wyobraźcie sobie gdyby trafił taki zwyrodnialec na Wasze dziecko

przepraszam jesli to zabrzmi strasznie ale tj szczęście w nieszczęściu.gdyby te gnojki nie trafili na A. Krauze z ochroniarzami tylko na zwykłego nastolatka wracającego z imprezy to myślę że możemy dość szybko oszacować szanse takiego młodego człowieka wracającego z dziewczyną z imprezy przeciwko uzbrojonemu psycholowi
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 2

W miejsce w kolejce po bilety? Serio???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Taka różnica, że rzeczony 21-latek dostanie najwyższy wymiar kary. Gdyby trafiło na kogoś innego, to można by uznać bycie pijanym za okoliczność łagodzącą...
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 6

gość

dla mnie na 99% to celowy zamach, zrobiony tak by wyglądał na chuligański wybryk po pijaku...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

21-latek ugodził dwie osoby nożem

Po przybyciu policji, napastnik rozbiegł się na wszystkie kierunki.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 0

do autor i A

znam te klimaty.
Sorki, że poczułeś sie urażony -też masz podobne koligacje?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem w us rangers mam 4giwery znam perfekcyjnie ju jitsu,krav mage,boks tajski i karate

I zabilbym golymi rekoma goscia ktory by mi podskoczyl z nozem a na koniec skrecil kark
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 18

Przykra sprawa. Jak zawsze gdy ludzie ida w koncu w amok.
Mam nadzieje ze poszkodowani szybko wroca do zdrowia.
Po raz kolejny widac, ze dzieci znanych ludzi wcale nie maja lekkiego zycia.
Czasem wystarczy raz uwaga dla czlowieka i sie tak nie rozsypie.
Nie mowie juz o kanalizowaniu energii i dzialan...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

a skąd masz takie informacje?

co, zniemarszczony?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

wez idz rob patelnie zonie a nie p...sz takie glupoty pajacu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

ale że co?

dresy mu ktoś pociął?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2