Syn znanego biznesmena ugodzony nożem

Opinie do artykułu: Syn znanego biznesmena ugodzony nożem.

Dwie osoby ranił nożem podczas nocnej bójki 21-latek z Gdyni. Wszystko działo się w centrum Sopotu. Według naszych informacji do szpitala trafił m.in. 25-letni syn Ryszarda Krauzego, jednego z najbogatszych Polaków.Do bójki doszło dziś około godz. 4 rano u zbiegu ulic Bohaterów Monte Cassino i Haffnera w Sopocie, tuż obok popularnego baru z zapiekankami. Według naszych ustaleń o wszystkim zadecydował przypadek - pijanemu 21-latkowi nie spodobał się sposób, w jaki 25-letni syn biznesmena na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstydźcie się ludzie

Zamiast współczuć, ze czlowiek walczy o życie w szpitalu to wy sobie jeszcze z niego kpicie??? Co z tym narodem? Po ulicach z nozami biegaja i atakuja a wy jeszcze poszkodowanego z blotem mieszacie? Przyczyniacie sie do poczucia bezkarnosci dla takich patologicznych osobnikow... Nawet jezeli bylo krzywe spojrzenie bądz wyzwiska....czy to upowaznia druga strone do dźgnięcia nożem???? Zlitujcie się ludzie....
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8

Policyjne "ucho"

On (ten 21-no latek) jest znanym "uchem" Policji, dlatego JESZCZE jest na wolności.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

Chyba tatuś już nie ma pieniędzy jeżeli takiego ochroniarza zatrudnia, który nie umie się obronić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

Co się dzieje z tym narodem? :(

Biedny, czy bogaty...jakie to ma znaczenie? Rodzina dźgniętego nożem, zawsze będzie cierpieć. Szybkiego powrotu do zdrowia Panowie!!!

p.s.
zapiekanki to klasyka po imprezie... każdy je lubi...
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahaha :)

jesteś super!

kocham ten kawał :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wszystko

Nikt w artykule nie wspomniał, że ów " nożownik" straszny tez był pocięty i pobity. Było tam dużo osób i nie do końca to tak wyglądało... A ochroniarzy było więcej niz jeden! Jakas mało prawdziwa ta historia... Dziwne.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 7

zawsze miał jednego cieciu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 22

Mala wtopa funkconariusza;)

To teraz pan policjant bedzie sie tlumaczyl czemu u krauzego dorabia.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Napastników było trzech,mieli gaz i jeden z nich miał nóż.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

STRASZNE

Co do nozownikow z monciaka to słyszałem następującą historię: biały dzień , tłumy ludzi, podbiega jakiś smiec do kogoś na oślep, zadaje cios nożem i ucieka. Ciągu dalszego nie znam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

guzik prawda!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

to bardzo

niebezpiecznie w Sopocie, co na to Karnowski ?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

mystrzu

25 lat i z ochroniarzem chodzi,a ten co ?pampersy zmienia bo ochronić nie potrafi.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

Bramkarz

Szkoda ochroniaza bo synalka Krauzego znam z racji mojego zawodu jestem bramkarzem i nie raz widzialem co ten rozpieszczony bydlak potrafil raz w White housie wujal plik pieniedzy i jak sam to nazwal dla fanu zaczal palic banknoty 100 zlotowe pozatym ponizal innych uczestnikiw zabawy bo byl zawsze przy nim ochroniaz moim zdaniem kij z nim dobrze sie stalo.Zasluzyl na to
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 36

Edziu

a Ty nigdy nie wracałeś z bibki o 4 nad ranem? No weź nie bujaj, no Edziu drogi!
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

21- latek zobaczył bajcepsy i trajcepsy Najmana

i z litości ożenił mu kosę.
Niemniej niewyjaśnione pozostaje zranienie Krauzego juniora.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pod moim domem takie dymy? Szpilkę oglądałem a tu lepsze widowisko mnie ominęło.

.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4