Syn znanego biznesmena ugodzony nożem

Opinie do artykułu: Syn znanego biznesmena ugodzony nożem.

Dwie osoby ranił nożem podczas nocnej bójki 21-latek z Gdyni. Wszystko działo się w centrum Sopotu. Według naszych informacji do szpitala trafił m.in. 25-letni syn Ryszarda Krauzego, jednego z najbogatszych Polaków.Do bójki doszło dziś około godz. 4 rano u zbiegu ulic Bohaterów Monte Cassino i Haffnera w Sopocie, tuż obok popularnego baru z zapiekankami. Według naszych ustaleń o wszystkim zadecydował przypadek - pijanemu 21-latkowi nie spodobał się sposób, w jaki 25-letni syn biznesmena na ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nooo

To ochroniarz swietny. Moze tak premie przyznac?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 14

nie wiadomo jak było

skoro to synek bogatego taty to można się spodziewac jednego,prawda mogła byc zupełnie inna,więc trzymam dystans.Prawo karmy do 4-tego pokolenia....
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 31

o naiwności...

:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kolego, czy syn premiera nie ma pracować?

Wtedy byś dopiero ujadał, że "synalek premiera nie pracuje"
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 68

Tchorz

Następny tchorzliwy s...n co nie umie sie trzaskac , sam prowokuje zdarzenie a potem tchorzliwie wciaga kose - mam nadzieje ze uslyszy zazut usilowania zabójstwa(zwłaszcza że to recydywa) i zdechnie w pierdlu - chyba ze nasze tzw sady znowu pogłaszcza go po glówce i dostanie załosny wyrok i inne tchorze z kosami poprzez to dostana przyzwolenie na takie akcje - oby nie.
popieram tę opinię 87 nie zgadzam się z tą opinią 13

Niestety w polskim kodeksie nie ma takiej kary.

Do 15 lat, potem 25, a potem dożywocie.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kto normalny chodzi na imprezę z nożem?

Puknijcie się w łeb wszyscy, którzy popierają tą opinię. Na monciak wieczorem chodzi się po to, by się napić, nie trzeba nikogo badać by to stwierdzić.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6

nieprawda, praca policji a praca sądów i prokuratorów to dwie inne bajki

mam sąsiada który pije, kradnie i awanturuje sie. Policja prosi zeby go nie tykać tylko dzwonić. 4 razy skierowali sprawe do Prokuratury. 2xkradzież- niska szkodliwośc (wartość ponad 1000zł), groźby karalne- grozil 3 sasiadkom- umorzone- grozby po raz 2 gi- umorzone
Policja wykonuje swoja prace, to nasz system karny jest chory i pozwala takim zwyrodnialcom jak nożownik z artykułu chodzić po ulicach.
popieram tę opinię 151 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobrze, że nie skończyło się tragicznie

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia obu panom. Też mam 25 lat i przestałam już chodzić po Monciaku po nocach, jest tam po prostu niebezpiecznie. Poza tym powroty do Gdyni skm-ką to jakiś koszmar, na który, zwłaszcza zimą, nie mam ochoty. Jak widać nawet ochroniarz i kasiorka na taksówkę nie są w stanie sprostać tym warunkom.
popieram tę opinię 105 nie zgadzam się z tą opinią 12

Wiadomo, że jak jest taka sytuacja ze znaną osobą lub bliskimi tejże osoby to zawsze wzbudza dodatkowe emocje.
Ochroniarzy nie ma co tu skazywać, nie wiadomo jak było, a nawalony psychol może dźgnąć każdego z nienacka.
Druga strona medalu, że właśnie nie wiadomo jak było do końca, może chłopak przykozaczył, miał obstawę, no różnie, różnie, tego się nie dowiemy.
A szczyl z nożem - bezwzględna kara pozbawienia, bo ja rozumiem, że można za dużo wypić, można gdzieś tam się tłuc, naprawdę staram się rozumieć wiele, ale normalnym się nie jest, że idziesz na imprezę z nożem i po chlaniu po niego sięgasz.

A tak out of temat, być Richie Rich fajna sprawa, szastać siankiem w każdą stronę, ale chyba latać z obstawą 24/7 to dość duża cena za to i brak prywatności.
A ochroniarze z Korzeniowskiego to tacy troszkę Rutkowscy, ale praca całkiem fajna.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak dźgnął młodego Krauzego, to chociaż dostanie wyrok bez zawiasów, bo tatuś naciśnie tu i tam.
popieram tę opinię 142 nie zgadzam się z tą opinią 9

zauważyliście, że często w artykułach z takimi wydarzeniami jest informacja

że był znany z podobnych czynów - zatem albo nie działa resocjalizacja albo za łagodne prawo karne i jego egzekwowanie przez sądy

dla mnie do utylizacji ta jednostka marginesu społecznego
popieram tę opinię 131 nie zgadzam się z tą opinią 3

..

Co za kretyn, za przedłużenie ręki to zawiasów nie będzie..
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

zamknąć wjazd z Gdyni do Sopotu i sprawa załatwiona

chłopaki z Pustek nie przyjadą spokój będzie
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ochroniarz emeryt

Rysiu w ramach cięcia kosztów zatrudnia już emerytów i rencistów?
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 22

Gdynia w Sopocie

wpuścić chama na salony. u siebie na dzielnicy niech z nożem pobiega
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 32