Michalina - opinia (1) Bardzo dobra i fachowa obsługa. Pani która się mną zajmowała dokładnie,... Michalina Weronika - opinia (1) Piękne miejsce, wykwalifikowany personel, miła obsługa, usługi na najwyższym... Weronika Ania - opinia (1) Niewiadomo, czy to sen, czy jawa, jak odwiedza się to miejsce - absolutnie... Ania
Alicja - opinia (1) Niezapomniane chwile relaksu w pięknych wnętrzach! Profesjonalne podejście... Alicja Anita - opinia (1) Salon prowadzony z pasją i wiedzą! Wysoki profesjonalizm! Piękny wystrój.... Anita Rafaello - opinia (1) Nie spodziewałem sie takiego odprężenia, jakiego zaznalem w raptem w kilka... Rafaello Maja - opinia (1) Regularnie korzystam z usług kosmetycznych, ogromnie polecam :) Maja Ania - opinia (1) Profesjonalna obsługa, super miejsce, pełen relaks Polecam Ania Magda - opinia (1) Przepiękne miejsce, w którym można poczuć się wyjątkowo. Indywidualne... Magda Joanna - opinia (1) Nowy salon. Opinie same na 6 - byłam sprawdzić. No i okazuje się, że... Joanna Ala - opinia (1) Korzystałam z sauny z błotkami, jacuzzi, pokoju rekreacyjnego oraz usług... Ala Mariusz - opinia (1) Bardzo miła obsługa pełna profesjonalizmu. Jakość obiektu oraz usług stoi na... Mariusz Zadowolony klient - opinia (1) Super miejsce i obsluga. Z pewnością nie była to moja ostatnia wizyta. Zadowolony klient Katarzyna - opinia (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta w miłym klimacie. Katarzyna Marcin Plona - opinia (1) Gorąco polecam, miła atmosfera, bardzo dobrej jakości produkty, salon robi... Marcin Plona Blaise - opinia (1) Super miejsce. Świetna obsługa. Kompetentna i pomocna. Wiele zabiegów... Blaise Marta Skwara - opinia (1) Miejsce najwyższej jakości. Niesamowite wnętrza i oferta. Marta Skwara Marta - opinia (1) Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie! Pełne zadowolenie! Na pewno wrócę! Marta Marta - opinia (1) Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie! Pełne zadowolenie! Na pewno wrócę! Marta