Justyna - opinia (1) Piękne miejsce z profesjonalnym sprzętem i życzliwym personelem. Bardzo... Justyna Urszula Jakóbczak - opinia (1) Najwspanialsze miejsce w którym byłam.Panie mile zawsze uśmiechnięte Urszula Jakóbczak Beata - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Pod każdym względem! Beata
Marta - opinia (1) Piękne miejsce, profesjonalna obsługa i przyjemnie spędzony czas :) Marta Ewa - opinia (1) Profesjonalizm w każdym detalu. Ewa Marta - opinia (1) Super miejsce, bardzo klimatyczne oraz wyposażone i urządzone na bardzo... Marta Ania Nowak - opinia (1) Polecam i to bardzo. Klimatyczne wnętrze, cudowne zabiegi, miły personel. Ania Nowak danuta - opinia (1) Rewelacja bardzo polecamy z mężem byliśmy na pakiecie romantycznym, na pewno... danuta Ola - opinia (1) Totalny relax w kabinie floatingowej, polecam. Obsługa bardzo profesjonalna. Ola Dejw - opinia (1) Rewelacja. Korzystaliśmy razem z żoną. Zarówno ona jak i ja jesteśmy bardzo... Dejw Iwona - opinia (1) Bardzo polecam! Wchodząc do środka już można poczuć spokój - kolorystyka... Iwona Ania - opinia (1) Przemiła obsługa ,perfekcyjnie przygotowana do pracy oraz piękny wytrój... Ania Karolina - opinia (1) To miejsce poleciła mi koleżanka, która już korzystała z usług tego... Karolina Maciek - opinia (1) 6/6 wszystko OK. Warto odwiedzić Maciek Grzegorz - opinia (1) Spróbowałem jacuzzi przy kominku. Super wrażenia. Można na chwilę oderwać się... Grzegorz Michał - opinia (1) Profesjonalizm w każdym ujęciu, najwyższa jakość, serdecznie polecam Michał Agnieszka - opinia (1) Profesjonalna ekipa, bardzo dobre wrażenia. Chętnie skorzystam ponownie :) Agnieszka Mariusz - opinia (1) Polecam, w szczególności można się zrelaksować w jacuzzi bądź w saunie.... Mariusz Marta - opinia (1) Polecam każdemu kto chce zaznać chwili relaksu. Pełen profesjonalizm ,... Marta Michał - opinia (1) miła obsługa, wszystko bardzo przyjemnie i na poziomie. porządnie wyposażone... Michał