Marcin - opinia (2) Super podejście do dzieci, pomysłowość i przygotowanie. Polecam jeśli ktoś... Marcin Aneta - opinia (1) Zdecydowałam się na sesję kobiecą. Moja pierwsza sesja w życiu - na poprawę... Aneta Wojtek A - opinia (1) Świąteczna sesja fotograficzna u pani Magdy była strzałem w dziesiątkę.... Wojtek A
M - opinia (2) Od początku do końca pełen profesjonalizm. Pani Magda potrafi poprowadzić... M Justyna - opinia (2) Ogromnie sympatyczna fotografka z fantastycznym podejściem do dzieci,polecamy Justyna Maja - opinia (2) Gorąco polecam Panią Magdę. Jest to osoba z wielką pasją do fotografii,... Maja Dominika - opinia (2) Polecam w 100%. Dobre "oko" wsparte doświadczeniem, profesjonalizmem i... Dominika Dorota - opinia (2) Polecam usługi Pani Magdaleny Synożyć. Usługa wykonana powyżej oczekiwań. Dorota Gosia W. - opinia (2) Bardzo polecam, miła i profesjonalna obsługa. Gosia W. Ula,Paweł, Hania - opinia (2) Pierwsza sesja brzuszkowa: piękny kadr, jak na pierwszy raz byłam... Ula,Paweł, Hania