ada - opinia (1) Naprawdę smaczne jedzenie, Polecam ada ~*~ SUPER ~*~ (1) Witam. W surfbazie jadam często , można powiedzieć nałogowo...nigdy mnie nie... mŁoDy WaRiAt Ekstra!!! (3) W końcu jakaś surfingowa knajpka na rewirze. Świetny pomysł co do wystroju,... ślimak
Naprawdę warto!!! (1) Jedzenie bardzo dobre, duże porcje, przemiła obsługa. Nic dodać, nic ująć, po... Jola dziękuję za wpaniałą imprezę (1) Organizowałam w Surf Bazie komunię syna, obawiałam się ,że coś nie wyjdzie i... Zadowolona mama surfuj po bazie (1) bylem zadziwiony duzymi porcjami i roznorodnym menu.zdziwila mnie rowniez... niedzwiedz1929 Rewelacja! (1) O SurfBazie dowiedziałam się z internetu, gdy przed wyjazdem na wakacje... kalika Super miejsce:) (1) Trafiłam do tej knajpki zupełnie przypadkiem, ale już pierwsze wrażenie... Iza Wow (1) Ja i kumpel zgłodnielismy i chcielismy isc na pizze. Idac zauwazlismy... BamboS super! (1) Byłem tam ze znajomymi 2 razy. 1-szy przypadkiem zupełnie. Chcieliśmy ze... ML stała klientka - opinia (1) Rewelacyjne jedzonko, świetna i miła obsługa, po prostu bomba. stała klientka pychotka (1) Polecamy pierogi z serem na słodko,przepyszneeeeeeeeeeeee i quesadille dziewczyny z Hynka Super sałatki (1) Polecam sałatki, a szczególnie rzymską :) mniam! Tak trzymać! smakoszka