rewelacja (1) Rewelacyjna profesjonalna obsługa, kompleksowa pomoc w sprzedaży mojego... Artur Bardzo pomocni. (1) Swój pierwszy własny dom znalazłem dzięki właśnie tej agencji, nie tylko... Filip Kroplewski Polecam (1) Szybki kontakt, profesjonalna obsługa, elastyczne podejście do klienta.... Jarek
PROFESJONALIZM I MIŁA OBSŁUGA!!! (1) Agencja mała i niepozorna a w środku wulkan pozytywnej energii, miłej obsługi... Wieśka Wszystko szybko i profesjonalnie.... (1) Bardzo miła i konkretna obsługa. Transakcja przeprowadzona szybko i bez... Zadowolony klient Raczej nie polecam ich (1) Choć szefowa agencji na pierwszy rzut oka wydawała się profesjonalną i dobrze... Andi niezadowolona klientka (1) Niestety, nie podzielam opinii poprzedników. Nie polecam. Słabe... Karolina Polecam :-) (1) Bardzo miła, rzetelna i fachowa obsługa klienta. Od początku do końca... Agata Bardzo polecam ! (1) Pani Magda Szabelska to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, wulkan... Kasia YES! YES! YES! (1) Bardzo bogata oferta.Niezwykle profesjonalne podejscie do klienta zarówno... Izabella TAK! (1) Ogromnie polecam!!! Jestem zachwycona współpracą z pośrednikiem - i przy... Kamila pełen profesjonalizm (1) Biuro z którym współpracuje się rewelacyjnie, panie miłe, sympatyczne z... Tomasz Mile zakoczona (1) Witam, Biuro poleciła mi koleżnka, po tym jak moje mieszkanie wisiało w... Aldona Zadowolony klient (1) Z tego miejsca pozdrawiam zespół i dziekuje ze pomoz w znalezieniu... Wiktor miło i profesjonalnie (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym biurem, pełen profesjonalizm i... Dorota Super biuro (1) W trzy tygodnie znaleziono mi kupca na moje mieszkanie. Sprawna obsługa bez... M.K. Kupno mieszkania (1) Jestem naprawde zadowolona z wspolpracy, szukalysmy jakis czas (nie wciskano... Dorota H.