Paweł Rzepecki - opinia (1) Doskonała obsługa tranzakcji;) Paweł Rzepecki Agnieszka - opinia (1) Współpraca z Panią Magdą Szabelską to profesjonalizm na najwyższym poziomie.... Agnieszka Mateusz Lubocki - opinia (1) Współpraca z Panią Magda to czysty profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt i... Mateusz Lubocki
Anna BM - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. Szybka i fachowa obsługa. Pani Magdalena... Anna BM Katarzyna - opinia (1) Wspolpraca z Szabelska Nieruchomosci okazala sie bardzo owocna i... Katarzyna Magda L - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Pani Magda nie dość , ze przesympatyczna , z ogromnym... Magda L Dariusz - opinia (1) W ostatnich dniach udało mi się szczęśliwie przeprowadzić transakcję... Dariusz Iwona - opinia (1) Pierwszy raz miałam okazję współpracować z agencja i się nie zawiodłam. Pani... Iwona Agnieszka Kamińska - opinia (1) Pani Magda jest super profesjonalna a sprzedaż mieszkania pod jej szyldem to... Agnieszka Kamińska Ola - opinia (1) Pani Magda towarzyszyła mi w procesie kupna mieszkania - od samego początku... Ola Mieszkanie - rynek wtórny (1) W maju 2018 zakupiłam mieszkanie z oferty Pani Magdy. Dogrywanie zakupy z... Justyna Bardzo polecam (1) Pani Monika zaangażowana i profesjonalna. Bardzo pomocna, rzeczowa, dba o... Joanna Super! (1) Super! Profesjonalizm, świetne lokale pokazane na długo przed innymi... Ania Pełen profesjonalizm (1) Współpracowaliśmy panią Moniką Chmielińską z agencji Szabelska Nieruchomości... Kuba Zakup Domu porzez Agencję Szabelska Nieruchomości (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Agencji Szabelska Nieruchomości, Bardzo... Tadeusz oraz Gabrierla Kontakt ekspresowy, zawsze oddzwonienie i odpowiedź na maila. POLECAM (1) Kontakt ekspresowy, zawsze oddzwonienie i odpowiedź na maila. POLECAM Andzia polecam !!!! (1) Serdecznie polecam, wszystko załatwione sprawnie i bez większych problemów. leszek d. Gorąco polecam (1) Polecam Agencję Nieruchomości Szabelska. Bardzo dobry kontakt, profesjonalna... Błażej Zadowolona klientka :) (1) Pierwszy raz spotkałam się tak z fantastycznym biurem nieruchomości ,Pani... Aneta Zdecydowanie Polecam (1) Super doradztwo, super profesjonalna obsługa (szczególnie Pani Monika:)... sem